Jose Maria Bartomeu
 MANUEL BLONDEAU
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Trener Barcelone dobio otkaz!? Predsjednik objavio veliku vijest, nasljednik već stigao u grad!

U njegovom ugovoru s aktualnim poslodavcem već stoji jedna jako zanimljiva klauzula.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2020. 08:20

Još se uvijek zbrajaju dojmovi, bolje reći štetne posljedice onoga što se dogodilo u petak navečer za Barcelonu. Ispadanjem od Bayerna španjolski se gigant propisno osramotio, upisan je jedan od najvećih poraza u klupskoj povijesti (8:2). Brojni španjolski mediji mediji su noćas i jutros objavili da je Quique Setien dobio otkaz, iako još uvijek formalno nije smijenjen.

"Setien je bivši!', prekao je kasno sinoć predsjednik Barcelone Josepa Marie Bartomeua u programu radija COPE, a prenosi ugledni AS i drugi španjolski mediji.

image
Ronald Koeman
DEAN MOUHTAROPOULOS

Barcelona bi službenu odluku o smjeni Setiena trebala objaviti tijekom dana, a Setienova se zamjena već nalazi u Barceloni. U gradu je tako snimljen Ronald Koeman, nekadašnji igrač i pomoćni trener kluba s Camp Noua. Aktualni nizozemski izbornik je, kako tvrde Španjolci, odmah spreman napustiti kormilo Oranja i potpisati za Barcu, a to bi se trebalo dogoditi u utorak.

Koeman je već bio jedan od glavnih kandidata u siječnju, kada je nakon smjene Ernesta Valverdea na klupu došao, kako se čini, njegov prethodnik Setien.

Otkriveno je i da Koeman u svom ugovoru s nizozemskim nogometnim savezom ima klauzulu po kojoj je nakon Eura, da se ono održalo u planiranom vremenu, ovog ljeta, trebao otići u Barcu, što pretpostavlja da je Koeman od početka bio glavni kandidat za Setienovog nasljednika.

Linker
30. travanj 2024 20:57