MUTSU KAWAMORI/AFLO/PROFIMEDIA Mutsu Kawamori/Aflo/Profimedia
NOVO LICE

Transfer koji bi uzdrmao nogometnu Europu: Oduševio cijeli svijet, a sada bi mogao doći kod Luke Modrića

Predsjednik Perez želi vidjeti više mladih igrača u momčadi, a upravo se on dokazao u tom polju
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 08. ožujak 2023. 10:22

Čini se da su se problemi između Carla Ancelottija i predsjednika Real Madrida Florentina Pereza zahuktali do te mjere da se u Kraljevskom klubu već govori o potencijalnom nasljedniku. U tom smislu, trenutni trener Arsenala Mikel Arteta pojavio se kao ozbiljan konkurent, javlja Tomas Gonzalez-Martin putem Remontada Blanca. Španjolac rođen u San Sebastiánu radi čudesan posao ove sezone na klupi Topnika, trenutno su vodeći u engleskoj Premier ligi sa 63 boda, pet više od drugoga Manchester Cityja, stoga nije čudo da se Perez raspituje za njega.

image
IAN KINGTON Afp

Kao što smo već pisali, Perez je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog nekih Ancelottijevih odluka u posljednje vrijeme. Za početak, predsjedniku kluba ne sviđa se što Talijan ne daje dovoljno šanse osobama poput Marca Asensija i Danija Ceballosa. Osim toga, Perez je posebno istaknuo Ancelottiju da bi se trebalo smanjiti oslanjanje na Tonija Kroosa i Luku Modrića i davati više prilike mlađim igračima. Podsjetimo, čarobnom dvojcu ugovor ističe ovog ljeta i sudbina još nije poznata. Arteta je izgradio snažnu, mladenačku momčad koja igra atraktivan, napadački tip nogometa, a čini se da čelnici Real Madrida to primjećuju.

image
GLYN KIRK Afp

Madriđani se nastoje držati utrci za naslov španjolskog prvaka ove sezone. Momčad već ima devet bodova zaostatka za vodećom Barcelonom u ligi, a remi bez golova protiv Betisa prošlog vikenda nikako im nije išao u prilog. S druge strane, Arteta koji je trenerski posao započeo kao pomoćnik Josepa Guardiole u Cityju, u svoje tri godine trenerske karijere s Arsenalom, dobio je 97 od 166 utakmica u svim natjecanjima, remizirao 25 ​​i izgubio 44. Za londonski klub nastupao je i kao igrač od 2012. do 2016. noseći kapetansku traku oko ruke stoga će se Perez morati dobro potruditi u svojim pregovaračkim metodama ako ga želi dovesti u španjolsku prijestolnicu.

Linker
20. travanj 2024 07:28