Hoće li Olmo zaigrati u Realu?

 JAN WOITAS Dpa Picture-alliance Via Afp
ODRŽAN ZANIMLJIV RAZGOVOR?

Španjolci se raspisali o mogućem preokretu: Olmo umjesto u Barcelonu odlazi u redove ljutog rivala?

Dolaskom Ferrana Torresa u Barcelonu, Olmu su navodno zatvorena vrata u katalonskom klubu
Piše: SNObjavljeno: 17. siječanj 2022. 14:36

Sve je vodilo k tome da će se Dani Olmo ove zime ili sljedećeg ljeta vratiti na Camp Nou odakle je kao dijete otišao u Dinamo. Barcelona je javno pokazivala interes za Španjolca koji je preko maksimira i Leipziga došao do dresa španjolske reprezentacije, ali onda je trener katalonskog velikana postao Xavi Hernandez.

Nije ni Xavi bio imun na ideju dolaska Olma, ali on mu je ipak bio druga opcija za popunjavanje krilne pozicije. Prva je bio Ferran Torres koji je na kraju i došao iz Manchester Cityja, a Olmo je, barem za sada, ostao bez tako željenog transfera.

Olmo se u subotu vratio u momčad Leipziga nakon ozljede i preboljenog koronavirusa, a odigrao je posljednje dvije minute susreta protiv Stuttgarta. Jasno je kako će mu zbog dugotrajnog izbivanja trebati neko vrijeme da izbori status u momčadi kakvog je imao prije ozljede, ali katalonski portal El Nacional piše kako Olma muče drugi problemi. Naime, on navodno više ne želi ostati u Leipzigu te je izgubio vjeru u projekt nakon što je klub napustio Julian Nagelsmann.

El Nacional tako piše da se Olmo silno nadao povratku u Barcelonu, a kada je ta opcija propala, pokušava raditi na nekom drugom transferu. On ima ponude iz Serie A i Premiershipa, ali radije bi se vratio u Španjolsku, a da je to tako, pokazuje i detalj kojeg je El Nacional donio u tekstu.

Tako su, naime, Olmovi zastupnici nazvali Florentina Pereza s upitom je li Real zainteresiran za njegov angažman. Navodno je predsjednik 'Kraljevskog kluba' stvari ostavio otvorenima, ali njemu je ipak u fokusu angažman Kyliana Mbappea. Ako Francuz dođe na Santiago Bernabeu, Real neće više trebati napadačkih pojačanja. U suprotnom, Olmo bi umjesto u Barceloni mogao zaigrati u Realu...

Linker
24. travanj 2024 21:26