DAX IMAGES Nurphoto Via Afp
ZABIO JE GOL, ALI...

Španjolci ne štede Modrića: ‘Bila je to loša večer Hrvata, gubio je lopte koje su stvarale kaos Realu‘

Real Madrid je upisao prvi poraz u La Ligi ove sezone i tako pao na drugo mjesto
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2022. 06:38

Real Madrid je je na gostovanju kod Raya Vallecana iznanađujuće upisao prvi prvenstveni poraz ove sezone. Domaći je sastav slavio s 3:2, a Luka Modrić je za Real igrao 79. minuta i postigao je pogodak, no to nije bilo dovoljno za bod ili tri.

Španjolski mediji su u analizama utakmice istaknuli i hrvatskog kapetana, no ovoga puta nisu sipali hvalospjeve. Marca ističe kako je Luka imao lošu večer.

"Hrvat je imao lošu večer. Nedostajala mu je preciznost kako bi svladao suparnički pritisak, a izgubio je i puno lopti koje su onda stvarale kaos u redovima Reala. Preuzeo je odgovornost za penal i tu nije pogriješio", piše Marca.

As je pak stao u obranu kapetana Vatrenih koji je ovom prilikom bio i kapetan Reala. Oni pišu kako je Modrić davao sve od sebe da povede ekipu do bodova, ali da se vidjelo kako je dobar dio momčadi već mislima na Svjetskom prvenstvu u Katru što je i razlog ovog poraza.

Real je prvim porazom u sezoni prepustio prvo mjesto na tablici Barceloni koja sada ima dva boda više od najvećih rivala.

GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE.

Linker
28. travanj 2024 12:33