Mauro Icardi
 FRANCK FIFE Afp
TVRDE ARGENTINCI

Skandal s Icardijem dovodi do spektakularnog transfera? Ovo je scenarij koji bi oduševio Lionela Messija

Čini se kako francuski velikan PSG polako gubi strpljenje s Maurom Icardijem
Piše: SNObjavljeno: 19. listopad 2021. 19:29

Neželjena medijska pozornost koju plijeni Icardi nakon afere koja mu je prema svemu uništila brak s Wandom Narom, ujedno i menadžericom, nimalo se ne sviđa čelnicima kluba.

Nara je navodno uhvatila Icardija u prijevari, a potvrda njenih sumnji došla je od strane privatnog istražitelja. Icardija je PSG prije nešto više od godinu dana platio Interu više od 50 milijuna eura, dao mu veliku plaću, a sada klub plaća cijenu zbog igračevih privatnih problema.

Icardi će tako preskočiti ogled Lige prvaka protiv RB Leipziga, a čini se kako bi još moglo biti utakmica koje će Argentinac propustiti jer nije potpuno 'mentalno unutra'.

Argentinski El National već je lansirao priču kako bi PSG-u u rješenju problema mogla pomoći Barcelona. Kako? Naime, pojavio se scenarij prema kojem je katalonski velikan spreman PSG-u ponuditi razmjenu igrača - Sergio Agüero za Maura Icardija. Nema sumnje da bi Agüero bio sretan opet zaigrati u tandemu s Lionelom Messijem, zbog čega je uostalom i stigao na Camp Nou, ali baš je tada Messi prešao u Pariz.

Dakako, činjenica je da je Agüero 33-godišnjak, skoro je pet godina stariji od Icardija i pitanje je žele li u PSG-u riskirati takvim potezom. Iako bi isti nesumnjivo usrećio Messija, ipak je Icardi taj pred kojim su najbolje igračke godine za razliku od Agüera, ali samo ako se uspije kocnetrirati na nogomet. A trenutno to nije slučaj...

Linker
19. travanj 2024 08:02