JAIME REINA Afp
OTVORENO O SVEMU

Sergio Agüero otvorio dušu o Maradoninoj smrti, odlasku Messija: ‘Kada sam čuo, mislio sam da je laž...‘

U intervjuu za El Pais Sergio Agüero govorio je o smrti Maradone, odlasku Messija...
Piše: SNObjavljeno: 15. listopad 2021. 14:28

Ovaj 33-godišnji napadač stigao je u Barcelonu na ljeto iz Manchester Cityja, a odmah po dolasku doživio je šok, kao i svi navijači katalonskog velikana jer je klub napustio Lionel Messi.

Žali li Agüero što je potpisao za Barcelonu?

"Ne, da budem iskren. Koji igrač ne bi želio igrati za Barcelonu? Nema veze koliko je dobra ili loša Barcelona. Ali istina je da sam došao sa očekivanjem da ću igrati s Leom u dobroj momčadi. Kada su me nazvali nisam mislio na to koliko će me platiti, samo da pomognem momčadi koliko mogu", objašnjava Agüero.

image
GIL GOMES Agif Via Afp

Koliko teško mu je pao odlazak Messija?

"Bio je to trenutak šoka. Kada sam saznao nisam mogao vjerovati i otišao sam kod njega doma. Vidio sam koliko mu je teško i pokušao sam mu odvratiti misli. Pričao sam mu o svojim Esports ekipama

O Maradoninoj smrti.

"Kada sam saznao za njegovu smrt mislio sam da je laž, kao toliko puta dotad. Ali kako je sve više ljudi o tome pričalo pitao sam Benjaminovu (Maradonin unuk) majku (Gianinna Maradona, op.a.) Sjećam se da sam ju pitao je li istina ili nije? Rekla mi je da je", kaže Agüero.

Maradona je svojevremeno bio najbolji na svijetu, osjećate li da je i vama mjesto među najboljima?

"U Cityju sam bio jako uspješan i navijači i novinari imali su visoko mišljenje o meni. Naravno da znam da ima boljih i nemam problema to priznati, ali bio sam jako uspješan. Igrao sam na visokoj razini godinama i osvojio sam puno titula", objašnjava Agüero.

Linker
23. svibanj 2024 05:16