ANDER GILLENEA/AFP/PROFIMEDIA
OSTVARIO MU SE SAN

‘Rekli su da ću biti Modrićev nasljednik, ponudili dugoročan projekt i uvjerili me‘

Realov wunderkind objasnio zašto je izabrao ‘Kraljevski klub‘ umjesto Barçe
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2024. 08:43

Dugo je Real čekao da Arda Güler demonstrira u potpunosti svoj talent, a onda je došla utakmica protiv Real Sociedada u kojoj je mladi turski nogometaš postigao gol za pobjedu i impresionirao navijače.

Güler je prošlog ljeta stigao u Real iz Fenerbahçea za 20 milijuna eura, njegovu prvu sezonu su obilježile ozljede te je odigrao samo osam utakmica. Sada je napokon demonstrirao što sve može, a španjolski mediji su posljednjih dana puni priča o njemu. U razgovoru za KAFA Sports objasnio je zašto je izabrao Real umjesto Barcelone koja je dugo kotirala kao favorit za njegovo dovođenje.

image

Arda Güler

ANDER GILLENEA Afp

- Od kada sam bio mali dječak sanjao sam o Realu. Dok sam prošle godine bio na odmoru otac me je nazvao i rekao da me Real želi. Bio sam ekstremno uzbuđen - rekao je Güler i dodao:

- Mogao sam ostati u Fenerbahçeu još jednu sezonu, ali sam želio pokazati što jedan mladi nogometaš iz Turske može napraviti u Europi. Nadam se da ću nastaviti to pokazivati.

Još jedan od razloga dolaska u Madrid je obećanje koje je dobio iz Reala.

- Rekli su mi da me smatraju Modrićevim nasljednikom. Ponudili su mi dugoročni projekt i to me uvjerilo - rekao je Güler.

Linker
30. travanj 2024 08:43