Toni Kroos

 FRANK AUGSTEIN Afp
ŽELE GA ZADRŽATI

Real sprema novi ugovor legendi, navijači sretni: ‘Dobro je da nakon Modrića neće pustiti i njega‘

Kroos je u dresu Reala odigrao 450 utakmica i zabio 28 golova, te upisao 96 asistencija
Piše: SNObjavljeno: 23. veljača 2024. 15:02

Real Madrid će Toniju Kroosu ponuditi novi jednogodišnji ugovor, javlja Fabrizio Romano. Talijan piše kako je ugovor već pripremljen i da je sve na igraču i ističe kako je njegov povratak u reprezentaciju Njemačke dobar signal koji pokazuje da želi nastaviti na najvišem nivou.

Kroos je u Real stigao još 2014. godine iz Bayerna u transferu teškom 25 milijuna eura. Od tada je za Kraljeve odigrao 450 utakmica i zabio 28 golova, te upisao 96 asistencija. S Lukom Modrićem čini jedan od najjačih tandema u povijesti Reala i nogometa općenito, a taj bi se tandem mogao razdvojiti jer Modrić, kako sada stvari stoje, izgleda neće dobiti novu ponudu iz Madrida.

Navijači Reala se u komentarima slažu kako je dobro da klub polako prolazi tranziciju jer ne bi bilo dobro da u istoj sezoni ostanu bez oba velikana. Uz to, Kroos ima 34 godine i još može puno dati klubu, dok je četiri godine stariji Modrić dobio ponudu da ostane u Realu, ali kao dio stručnog stožera Carla Ancelottija. Tu ponudu Luka vjerojatno neće prihvatiti pa ostaje za vidjeti gdje će nastaviti karijeru.

Navijači Dinama bi ga rado ponovno vidjeli na Maksimiru što je Luka i najavio kad je odlazio, no teško će se ipak odlučiti za povratak. Iz kluba mu poručuju kako bi ‘imalo smisla‘, a osim Dinama žele ga klubovi iz Amerike i bogate Saudijske Arabije.

Linker
06. svibanj 2024 16:53