Ancelotti bi uskoro mogao postati bivši

 Oscar J Barroso/Shutterstock Editorial/Profimedia
BLIŽI SE SMJENA

Real Madrid je već izabrao zamjenu za Carla Ancelottija, na klupu sjeda klupska legenda

Madridski portal Relevo piše da je uprava kluba pronašla nasljednika talijanskog trenera
Piše: SNObjavljeno: 10. veljača 2023. 08:42

Carlo Ancelotti bi uskoro mogao dobiti otkaz u Real Madridu. Loši rezultati i neuvjerljiva igra Kraljeva ove sezone su doveli do toga da uprava kluba više ne vjeruje talijanskom stručnjaku. Još neko vrijeme će mu dati šansu, no već su pronašli i njegovu zamjenu.

Madridski je portal Relevo objavio da bi Luku Modrića s klupe trebao voditi legendarni Realov napadač i bivši kapetan kluba Raul koji trenutačno vodi B momčad te s njome drži drugo mjesto prvenstvene ljestvice nakon 22 kola. Raul je klupska ikona i oduvijek je jasno da će doći trenutak kada će se okušati i u vođenju prve momčadi.

Spominjalo se to i kada je odlazio Zinedine Zidane, no uprava kluba je tada smatrala da Raul nije spreman za takav izazov. To se u međuvremenu promijenilo i sada bi legenda mogla dobiti priliku da probudi ekipu posrnulog diva.

Raul navodno ima i ponude Leedsa i Eintrachta, ali Španjolci pišu kako će ih propustiti kako bi dočekao priliku na klupi svojeg voljenog Reala čija je apsolutna legenda. Iako je karijeru počeo u Atleticovoj akademiji, za Real je odigrao 741 utakmicu i zabio 323 gola, a dugo godina je bio i kapetan slavnih "Galacticosa".

Na listi najboljih strijelaca kluba su ispred njega samo Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, ali Raul je odigrao manje utakmica od njih dvojice. Ancelotti mora osvojiti Svjetsko klupsko prvenstvo kako bi se na klupi održao do kraja sezone, a onda vjerojatno slijedi Raulova era.



GLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Zbog čega Hajduk nije favorit protiv Varaždina? Jesu li Splićani trebali vratiti na Poljud Tonija Teklića? Koji je pravi nasljednik Mislava Oršića u Dinamu? Može li Zoran Zekić iznenaditi Osijek? Odgovore na ta i sva druga pitanja u vezi 21. kola SuperSport HNL potražite u novom izdanju ‘VAR sobe‘ s Ilijom Lončarevićem:

Linker
06. svibanj 2024 15:23