Bellingham bi u Realu mogao naslijediti Modrića

 JUSTIN TALLIS Afp
TEK MU JE 18

Pronašli su još jednog nasljednika Luke Modrića: Ovog će trebati platiti i više od 100 milijuna eura!?

Veznjak je član Borussije Dortmund koja ima dosta argumenata za tvrdi stav u pregovorima
Piše: SNObjavljeno: 27. lipanj 2022. 14:05

Luka Modrić je već 10 godina član madridskog Reala i definitivno je postao zaštitni znak 'Kraljevskog kluba'. Kapetan Vatrenih je, iako ima 36 godina, dogovorio ostanak u Madridu do sljedećeg ljeta, a Real već traži njegovog nasljednika.

O 'novom Luki Modriću' se piše već duže vremena, a sada španjolski As tvrdi kako je Real pronašao igrača kojem žele namijeniti ulogu koju je godinama imao hrvatski veznjak.

Riječ je o 18-godišnjem Judeu Bellinghamu, igraču Borussije Dortmund, a Real nema u planu da njegov transfer 'odradi' ovog ljeta. Španjolski medij tvrdi kako će Real Bellighama 'napasti' sljedećeg ljeta, upravo u trenutku kada Modriću istječe ugovor, ali pregovori s Borussijom neće biti laki.

image

Za razliku od Haalanda, Bellingham nema otkupnu klauzulu

THOMAS KIENZLE Afp

As piše kako Real ima u planu potrošiti 90 milijuna eura za Bellinghama, ali da to neće biti dovoljno. Mladog Engleza na Otok žele vratiti mnogi klubovi pa se već pisalo o iznosu od 100 i više milijuna eura te je prilično izvjesno kako će i 'Kraljevski klub' morati platiti devuetoznamenkasti iznos da bi ga doveo u svoje redove.

Borussia je Bellinghama prije dvije godine dovela za 25 milijuna eura iz Birminghama, a velika stvar za momčad iz Dortmunda je ta da on u svojem ugovoru nema izlaznu klauzulu kakvu je, primjerice, imao Erling Haaland. Isto tako, aktualni ugovor Bellinghama s njemačkom momčadi veže do 2025. godine pa će Borussia imati velike adute za pregovore...

Linker
20. travanj 2024 04:46