Luka Modrić i Arda Güler

 BURAK AKBULUT Anadolu Via Afp
SVE ZBOG LUKE

‘Prokleti Ancelotti, sramotno je što mu radi!‘ Modrićev nasljednik doživio težak udarac na svoj rođendan

Turčin je bio na korak od terena, no onda je Modrićeva magija stupila na scenu
Piše: Vito TomasObjavljeno: 26. veljača 2024. 11:18

Luka Modrić prometnuo se u apsolutnog heroja Real Madrida u pobjedi protiv Seville. Fantastičnim pogotkom u završnici dvoboja donio je veliko slavlje svojoj momčadi. Ipak, jednom igraču Kraljevskog kluba ovakav epilog nije donio pretjerano zadovoljstvo. Riječ je o Ardi Güleru, 19-godišnjem mladiću iz Turske koji je ljetos stigao iz Fenerbahçea.

Tih 19 godina Güler je napunio upravo jučer, trebao je to za njega biti poseban dan, ali kapetan Vatrenih ‘pobrinuo se‘ da to bude drugačije, Naime, Carlo Ancelotti je u trenutku kad je Modrić pokazivao svoju genijalnost i dizao tribine Bernabéua na noge spremao ubaciti Gülera u igru. Turčin je bio na korak od terena, pomoćni sudac već je izvadio monitor da bi najavio promjenu, no onda Modrićeva magija stupa na scenu.

MODRIĆEV MAJSTORSKI POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

U tom trenutku Ancelotti povlači potez i, potaknut promjenom rezultata, vraća Gülera na klupu. Tako Güler, iako se zagrijavao za ulazak gotovo pola sata, na kraju ipak nije ušao te je svoj rođendan proveo na klupi za pričuve.

- Imao sam tu misao prije Modrićevog gola, a nakon gola sam promijenio svoju odluku. Bilo je više smisla staviti defenzivnijeg igrača poput Ceballosa. Ne moram ja to ni objašnjavati. Mislim da on sve razumije, a ako i nije tako, nije važno - hladnokrvno je ovu situaciju prokomentirao Ancelotti poslije utakmice.

Güler je ove sezone, iako je u klub došao kao 18-godišnji prospekt, u velikoj nemilosti talijanskog stručnjaka. Naravno da očekivanja po dolasku u klub ovakve veličine nisu bila velika, no Güler je ove sezone upisao mršavih 25 minuta u prvenstvenim utakmicama. Utjecale su na to, dakako, i ozljede, ali turski navijači razlog Gülerova neigranja sve više vide u liku i djelu 64-godišnjeg stručnjaka na klupi Reala.

Zasuli su tako turski navijači, po dobrom, starom običaju, društvene mreže Kraljevskog kluba i masovno napali Ancelottija u komentarima.

„Ancelotti se ruga Ardi Güleru, prvo ga šalje na zagrijavanje, pa ga zove da uđe u igru i opet odustaje, ne razumijem zašto to radi ovom djetetu, sramota!“

„Prokleti Ancelotti, hoće li Arda Güler igrati kad mu bude 35?“

„Arda hitno mora pobjeći u drugu momčad. Inače mu ovaj senilni čovjek neće dopustiti da igra.“

„Nepoštovanje prema Ardi na njegov rođendan… nevjerojatno!!!“

Ovo su samo neki od komentara bijesnih i razočaranih turskih navijača.

Linker
17. travanj 2024 23:02