JOSE BRETON Nurphoto Via Afp
PRED ISTEKOM UGOVORA

Otvara li se šansa za Dinamo? ‘Modrić nema niti jednu ponudu. Vrijeme curi, a pitanje je hoće li je dobiti‘

Novu priliku za dokazivanje hrvatski maestro imat će danas u Mallorci
Piše: SNObjavljeno: 13. travanj 2024. 09:00

Kako se približavamo kraju sezone, kao i posljednjih godina puno se priča o Luki Modriću i njegovom ugovoru u Realu. Ipak, za razliku od proteklih sezona, hrvatski je maestro sada bliži odlasku nego ostanku u madridskom klubu.

Njegov stav je jasan. Modrić želi ostati u "kraljevskom klubu" i tamo završiti karijeru, ali je poznato da Florentino Perez ne trpi nikoga, pa čak ni legende poput našeg Luke. U povijesti imamo nebrojeno puno takvih primjera...

Modrić je u godinu dana prošao put od nezamjenjihog člana udarne momčadi igrača koji ulazi kao zamjena u posljednjih 20-ak minuta utakmice. Ozbiljniju minutažu dobiva tek silom neprilika, primjerice suspenzijom ili ozljedom jednog od suigrača iz veznog reda.

image
ALVARO MEDRANDA/PANORAMIC/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Novu priliku za dokazivanje imat će danas u Mallorci. Carlo Ancelotti odmarat će nekoliko prvotimaca za uzvrat na Etihadu, što znači da će Luka ponovno dobiti ključeve igre u svoje ruke. Na njemu je da svoju priliku objeručke prihvati...

"Luka Modrić zna da mu curi vrijeme. Jasno je da će završnica sezone biti ključ za njegovu budućnost. Sve je u zraku, ali do sada nije dobio nijednu ponudu. Hoće li ona stići? To je pitanje", piše Defensa Central, portal specijaliziran za vijesti o Realu.

Linker
23. travanj 2024 18:59