BLONDET ELIOT/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
BIVŠI PARIŽANI U RATU

Neymar šokirao igrače Reala tvrdnjama o Mbappéu? ‘To je pravi pakao, ma katastrofa‘

Bivši igrači Paris Saint Germaina ne njeguju dobre odnose
Piše: SNObjavljeno: 16. rujan 2024. 10:09

Mnogi su navijači Reala pomislili da je dolazak Kyliana Mbappéa garancija za šetnju kroz domaće prvenstvo i osvajanje Lige prvaka u godinama koje dolaze, no već na početku njegova mandata na Santigao Bernabeuu suočeni su sa sumnjama.

Četiri pogotka (dva iz penala) u šest utakmica nije loša statistika za početak novog poglavlja u karijeri, ali... postoji jedno veliko ali. Real ne briljira igrom, teško dolazi do prilika premda u momčadi ima tri od četiri najvrjednija igrača svijeta, svi redom vrijedni po 180 milijuna eura. No, trofeje ne osvajaju ni imena ni njihova tržišna vrijednost.

Najbolje to zna brazilski superstar Neymar koji je prije odlaska u Al-Hilal u PSG-u dijelio svlačionicu sa spomenutim Mbappéom i Messijem, s kojim je ranije surađivao u Barceloni. Premda zvuči zastrašujuće, taj trio nije ostvario značajniji uspjeh u Europi, ponajprije zbog vječito napete situacije u svlačionici.

image
TOSHIFUMI KITAMURA Afp

Mbappé je u jednom razgovoru s medijima prije dvije godine priznao da s Neymarom ima toplo-hladan odnos, a čini se da se puno toga nije promijenilo ni sada kada igraju na različitim kontinentima. Štoviše, Neymar je navodno upozorio Brazilce u Realovoj svlačionici što ih čeka...

"Realovi Brazilci su prijatelji s Neymarom, koji je uvijek bio u ratu s Mbappéom. Neymar im je poslao poruku ukazavši da je igranje s Mbappéom katastrofa, da je pakao dijeliti svlačionicu s Francuzom", kazao je novinar Cyril Hanouna na radiju Europe 1.

Linker
16. rujan 2024 11:02