Luka Modrić i Vanja Modrić

 797/DAVID/CORDONPRESS/CORDON PRESS/CORDON PRESS/CORDON PRESS/PROFIMEDIA 797/david/cordonpress/Cordon Press/Cordon Press/Cordon Press/Profimedia
LUKA MODRIĆ

‘Najteže je bilo protiv Manchester Cityja, a najzabavnije protiv PSG-a. Teško je opisati tih 20 minuta ludila‘

Luka Modrić bio je zahvalan i na mahove emotivan nakon dodjele nagrade ‘Marca Leyenda‘
Piše: SNObjavljeno: 20. svibanj 2022. 17:50

Nagrada "Marca Leyenda" dodjeljuje se samo najvećim sportašima, onima s posebnim utjecajem na sport i društvo u cjelini, a Modrić je svakako jedan od takvih.

A svoj trofejni saldo kapetan Vatrenih će imati priliku povećati 28. svibnja kada je na rasporedu finale Lige prvaka između Reala i Liverpoola.

"Najteži povratak bio je onaj protiv Manchester Cityja jer skoro uopće nije bilo vremena, ali momčad i navijači su vjerovali do kraja i to je u DNA-u ovog kluba. Na kraju smo uspjeli. Najzabavnije je bilo protiv PSG-a onih 15 ili 20 minuta ludila jer teško je objasniti što se događa tih noći kada se igra Liga prvaka na Bernabeuu", objasnio je Modrić.

Modrić je svjestan ljubavi i podrške koju ima od navijača.

"Madrid je moj dom, jako sam sretan ovdje od prvog trenutka. Osjećam se kao dio Madrida i nadam se da ću se umiroviti ovdje. Moja obitelj je isto jako sretana i nadam se da ću nastaviti još puno godina i onda završiti karijeru ovdje", dodao je Modrić.

Linker
19. travanj 2024 22:34