ALVARO MEDRANDA Nurphoto Via Afp
NESPRETAN ISTUP

Modrićev suigrač nepromišljenom izjavom šokirao Španjolce: ‘Najgora stvar je to što su mi se smrzli prsti‘

Ukrajinac je na početku sezone bio tek treća opcija, ali ozljede suigrača išle su mu u prilog
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 04. prosinac 2023. 06:50

Zahvaljujući 2:0 pobjedi nad Granadom, Real Madrid je uspio produžiti svoj pobjednički nit na pet utakmica, unatoč ozljedama koje ove sezone pogađaju Kraljevski klub.

Nakon utakmice u mix zoni, s izjavama je briljirao ukrajinski vratar Andriy Lunin koji je uslijed ozljeda Thibauta Courtoisa i Kepe Arrizabalage postao prvi izbor među vratnicama.

- Održavanje netaknute mreže uvijek olakšava pobjedu. S ovim sjajnim igračima imamo šanse u svakoj utakmici. Moramo se usredotočiti na obranu. Pobijedit ćemo u 95 posto naših utakmica ako sačuvamo mrežu - kazao je Lunin koji je zatim uputio neukusan komentar zbog kojega je kasnije kritiziran.

- Najgora stvar u ovoj utakmici mi je to što su mi se smrzli prsti, svaka utakmica je takva - dodao je Ukrajinac koji je tako uvrijedio igrače Granade koji tijekom 90 minuta nisu uputili niti jedan udarac u okvir.

Što se tiče Lunina, u pet utakmica, koliko je trenutno redoviti čuvar mreže, njih tri je završio bez primljenog pogotka. Bilo je to protiv Brage u Ligi prvaka te Cadiza i sada Granade u španjolskom prvenstvu.

Linker
26. travanj 2024 03:00