JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Jose Breton/nurphoto/shutterstoc/shutterstock Editorial/profimedia
NAJDRAŽI SUIGRAČ

Mlada zvijezda Barcelone i Španjolske nahvalila Olma: ‘To što on radi na terenu je magija‘

U utakmicama za Španjolsku su Pedri i Olmo pokazali da mogu jako dobro funkcionirati zajedno
Piše: SNObjavljeno: 05. rujan 2024. 11:24

Dani Olmo se vratio u svoju Barcelonu iz koje je još 2014. kao dječak otišao u Dinamo. Deset godina kasnije, Olmo se vratio u katalonski klub i odmah na startu počeo oduševljavati svojim igrama. Koliko je sjajan pokazuju i hvalospjevi koje dobiva u rodnoj Španjolskoj.

Posljednje pohvale dobio je od suigrača iz reprezentacije i kluba - Pedrija. On je u intervjuu za Mundo Deportivo pričao kako je oduševljen Olmom za kojeg tvrdi da je jedan od najboljih igrača s kojima je igrao.

- Na ljeto smo u reprezentaciji pričali o tome da treba doći. Mislim da se radi o sjajnom igraču, a to je pokazao i u prve dvije utakmice. Najbolje od njega u Barcinom dresu će tek doći - započeo je Pedri.

U utakmicama za Španjolsku su Pedri i Olmo pokazali da mogu jako dobro funkcionirati zajedno.

- Jako se dobro razumijemo na terenu. Ono što Olmo može napraviti s loptom je magija. Lijepo je igrati s takvim igračem jer znate da će uvijek nešto napraviti s loptom. Posebno kada se ubaci između linija. To je stvarno užitak - zaključila je mlada zvijezda Barcelone.

Podsjetimo, Olmo je ovog ljeta za 55 milijuna eura iz RB Leipziga prešao u Barcelonu. Nakon što je morao čekati da ga Barcelona registrira, bivši igrač Dinama je u prve dvije utakmice zabio dva gola i pokazao da je Barcelona dobila veliko pojačanje.

Linker
06. rujan 2024 06:24