ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
RAZLJUTIO NAVIJAČE REALA

Mbappéov potez iznervirao Španjolca koji se nije suzdržavao: ‘Ti si kukavica! Nikad nećeš biti veliki čovjek‘

Francuski napadač je odlučio ostati u PSG-u s kojim je potpisao novi bogati ugovor
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2022. 13:28

Kylian Mbappe je odlučio ostati u PSG-u i tako zapravo izdati Real Madrid s kojim je prethodno sve usmeno dogovorio. Mbappe će u Parizu ostati iduće tri godine i zaraditi pravo bogatstvo, ali tom je odlukom iznervirao mnoge koji su očekivali da će ga vidjeti u dresu "kraljevskog kluba".

Španjolski novinar Felix Diaz je francuskog napadača nazvao "kukavicom" i zaključio kako nikada neće biti "pravi čovjek". Diaz je žestoko oprao Mbappea u javljanju uživo na španjolskoj televiziji.

"Prije samo 10 dana si dao svoju riječ Real Madridu. Poslali su ti i majicu koju si dobio za rođendan. Mbappe, ti nisi sporaš. Ti ne držiš do svoje riječi. Ti nisi pravi čovjek. To je sada jasno. Ja te ne smatram čovjekom", rekao je Diaz pa pojasnio:

"Zašto tako mislim? Doveo si u zabludu milijune ljudi, ne samo Folrentina Pereza. Prije samo dva tjedna ili čak 10 dana, si još uvijek tvrdio da dolaziš. Nakon toga si bio tolika kukavica da se nisi javio ni telefonom, nego samo poslao poruku. Pokazao si tko si. Ti si čovjek koji ne ispunjava obećanja. Bit ćeš velik igrač, ali nikada i veliki čovjek."

Naravno, Diaz nije jedini kojeg je Mbappe razočarao. Vojska Realovih navijača poručuje Francuzu da si je vrata madridskog sastava sada zauvijek zatvorio.

Linker
08. svibanj 2024 07:28