CRISTINA QUICLER Afp
Presudit će jedan detalj

Lionelu Messiju prijeti teška kazna! Evo koliko bi slavni Argentinac mogao izbivati zbog burne reakcije

Messijev dugotrajni izostanak bi unazadio Barcelonu i poremetio joj ambicije u nastavku sezone
Piše: SNObjavljeno: 18. siječanj 2021. 17:18

Lionel Messi prošle je nedjelje zaslužio crveni karton po prvi put u dresu Barcelone. U svom 753. nastupu za katalonskog velikana pocrvenio je nakon udaranja Asiera Villalibrea u finalu Španjolskog superkupa protiv Athletic Bilbaa.

Prema napisima španjolskih medija, Messiju prijeti drakonska kazna, od 4 do čak 12 utakmica suspenzije. Španjolski nogometni savez izreći će kaznu nakon pregledavanja snimke, a ukoliko procijene da je riječ bila o izrazito agresivno činu, tada bi slavni Argentinac trebao biti teško sankcioniran.

image
CRISTINA QUICLER Afp

To bi značajno unazadilo Barcelonu i poremetilo njihove ambicije u nastavku sezone. Ukoliko komisija pri Španjolskom savezu procijeni kako Messijev činj nije bio agresivan onda mu prijeti suspenzija između 1 i 3 utakmice.

"Mogu razumjeti Messijev potez. Ne znam koliko su ga puta faulirali i normalno je tako reagirati iz njegove perspektive. Ali moram ponovno pogledati snimku", rekao je Barcelonin trener Ronald Koeman nakon utakmice koju je njegova momčad u dramatičnoj završnici izgubila 3:2 i tako ostala bez naslova.

Linker
19. travanj 2024 02:02