Carlo Ancelotti i Florentino Perez

 ANP/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
VRUĆA MADRIDSKA TEMA

Legenda Real Madrida: ‘Postoji savršena zamjena za Carla Ancelottija i Perez to dobro zna‘

‘Nikada ništa ne možete isključiti, barem ne kada je u pitanju Real Madrid‘
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2023. 15:00

Tema nasljednika Carla Ancelottija na klupi Real Madrida često ispliva u španjolskim medijima, a nedavno se u javnosti pojavila i priča o četiri imena koja se navodno nalaze u najužem krugu kandidata. Xabi Alonso, Zinedine Zidane, Alvaro Arbeloa i Raul. To je, navodno, četvorka između koje bira Florentino Pérez.

Ostvare li se na kraju velike najave i napusti li talijanski stručnjak Realovu klupu te na ljeto preuzme brazilsku reprezentaciju, Kraljevski klub dobit će novog trenera i sigurno je da se u Madridu već pripremaju na taj mogući rasplet.

A pitate li, pak, legendarnog Realovog veznjaka Gutija tko bi bio njegov izbor, on će bez razmišljanja ispaliti: - "Zinedine Zidane!"

image
XPB IMAGES LTD/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Danas 46-godišnji Španjolac svoje je razmišljanje objasnio gostujući u El Chiringuito emisiji.

- Za mene je Zidane najbolji mogući trener za Real Madrid. On je savršen za ovu momčadi i za ovo okruženje i Florentino to zna - poručuje Guti koji ne bježi od činjenice da je Xabi Alonso u ovim trenucima možda i favorit broj jedan.

- Florentino sigurno ima Alonsa negdje u glavi, ali tko je nekoć mislio da će se i Ancelotti vratiti? Nikada ništa ne možete isključiti, barem ne kada je u pitanju Real Madrid - zaključio je.

Linker
28. travanj 2024 15:35