PAU BARRENA Afp
AMERIKANCI OTKRIVAJU

Legenda Barcelone pridružuje se Ronaldu? Superbogataši ne planiraju stati, sprema se novi veliki posao

Bivšem reprezentativcu Španjolske ugovor je pred istekom, ne manjka ponuda, službenih i neslužbenih.
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 09. siječanj 2023. 17:31

Superbogataš Al-Nassr ne planira stati na dovođenju Cristiana Ronalda, u lovu su na nova velika europska imena. Od Portugalčevog dolaska na novu destinaciju, uz vodeću momčad saudijske Professional Lige vezivalo se ime Sergija Ramosa i Pepea, koji su s Ronaldom dijelili svlačionicu Real Madrida, a prema najnovijim informacijama ESPN-a, Sergio Busquets također je ‘na radaru‘.

Spomenuti španjolski list, pozivajući se na izvore bliske klubu, tvrdi da je Al-Nassr spreman ponuditi 13 milijuna eura godišnje plaće veznjaku Barcelone u zamjenu za dolazak na Bliski istok. Busquetsov ugovor je pred istekom i važi do završetka ove sezone, te još nije poznato hoće li mu Barcelona ponuditi novi, što bi moglo olakšati situaciju novom velikom akteru na tržištu. Trener Xavi Hernandez početkom godine ukazao je na neizvjesnu budućnost najiskusnijeg igrača u svojim redovima.

"Busquets ima ugovor do lipnja, do tad ostaje naš igrač, a onda ćemo vidjeti što dalje. Mnogo će ovisiti o tome kako ćemo završiti sezonu, ali mislim da je produljenje ugovora više njegova osobna odluka. Za mene je on važan igrač, volio bih da ostane, ali trebamo se fokusirati na aktualnu situaciju, ne možemo već sada planirati lipanj", kazao je Xavi na konferenciji za medije.

ESPN iznosi da Inter Miami, momčad američkog MLS-a, također želi potpisati bivšeg španjolskog reprezentativca, koji je i sam otkrio da mu je ta ideja primamljiva. Kontakt na relaciji Barcelona - Miami postojeć je već neko vrijeme, ali još uvijek nema čvrstog dogovora za selidbu u MLS.

Linker
28. rujan 2024 12:12