ALBERTO GARDIN/LIVEMEDIA/IPA-A/PA IMAGES/PROFIMEDIA Alberto Gardin/livemedia/ipa-a/pa Images/profimedia
ŠPANJOLCI OBJAVILI

Je li moguće da bi mu Real to napravio nakon svega? Modrić bi mogao završiti u drugom nogometnom divu

Kapetan "vatrenih" još uvijek nije potpisao novi ugovor i sve se više spekulira o njegovom odlasku iz Madrida
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 01. travanj 2023. 17:24

Budućnost Luke Modrića na Santiago Bernabéuu još je uvijek neizvjesna. Hrvatskom kapetanu trenutni ugovor s Real Madridom istječe u lipnju, a "kraljevski klub" ne samo da mu nije ponudio novi, nego još nije inicirao ni preliminarne razgovore o eventualnom produljenju suradnje.

Zbog svega navedenog, sve su glasnija šaputanja o tome da bi 37-godišnji veznjak na ljeto mogao kao slobodan igrač otići iz Madrida, a španjolski Fichajes piše kako bi njegova nova igračka destinacija mogao biti - Juventus.

Španjolski portal specijaliziran za kretanja na nogometnom tržištu tvrdi kako postoji mogućnost da Massimiliana Allegrija, po isteku sezone, na klupi "stare dame" zamijeni Zinédine Zidane, a da bi takav rasplet događaja mogao predstavljati i svojevrsni okidač za Modrićev dolazak u redove torinskog velikana.

"Dolazak Zidanea mogao bi Juventusu donijeti i Modrića, koji će najvjerojatnije na kraju sezone napustiti Real. Juventus bi mogao Modrića dovesti bez odštete", pišu Španjolci i podsjećaju na sjajan odnos kojeg su Modrić i Zidane imali u vrijeme dva Francuzova mandata na klupi Madriđana (od siječnja 2016. do svibnja 2018. i od ožujka 2019. do lipnja 2021.).

"Ponude iz MLS-a i Ujedinjenih Arapskih Emirata su zanimljive, ali bi Modrić na kraju mogao odabrati Juventus i Zidanea", zaključuje Fichajes.

Linker
01. lipanj 2024 17:23