Gerard Pique jasno je rekao što misli o stanju u Barceloni

 ANDER GILLENEA Afp
ŽESTOK ISTUP LEGENDE

‘Ja bih napravio moderniju Barcelonu! Najprije bih rekao cijelom užem vodstvu da odje**! Oni su toksični‘

Gerard Pique je sasvim iskreno progovorio o upravi, igranju za reprezentaciju i pojačanjima
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2022. 12:17

Gerard Pique je nedavno gostovao u emisiji streamera Ibaija Llanosa na Twitchu, a njegove izjave bi mogle podići prašinu u Barceloni. Pouzdani 34-godišnji branič je odgovorio na pitanje što bi napravio da je predsjednik katalonskog diva, a njegov odgovor će odjeknuti.

"Napravio bih moderniji klub. Promijenio bih mnogo toga. Najprije bih rekao cijelom užem krugu ljudi u Barci da odje**. Oni su toksični i neka odje**, baš kao i svi oni koji se prepoznaju u ovome, odje****!", jasan je bio Pique.

Pique se osvrnuo i na španjolsku nogometnu reprezentaciju iz koje se povukao 2018. godine, ali još uvijek nije isključio mogućnost povratka.

"Jasno je da sam otišao iz reprezentacije, ali ja sam takva osoba da bih jednoga dana mogao i promijeniti mišljenje. Da se to dogodi, nazvao bih trenera i rekao mu da bih se možda mogao vratiti. Ne želim zatvarati vrata. Za sada je 99 posto ne, ali ne volim reći da je to 100 posto."

Stoper Barce je pričao i o dolasku Mbappea i Haalanda u Španjolsku o čemu se već neko vrijeme govori. Izgledno je da će Real dovesti Mbappea, a Pique vjeruje da taj dvojac neće igrati u istom klubu pa se nameće zaključak da će Haaland u Barcu.

"Mislim da će Haaland doći u La Ligu. Uz sebe želim najbolje suigrače. To je moje mišljenje, a ne informacija. Ne vidim Haalanda i Mbappea u istom klubu. Dolazak njih dvojice bi bio dobar za La Ligu i nogomet općenito. Ako bih se morao kladiti, rekao bih da neće igrati zajedno, ako uopće napuste svoje klubove, naravno", ogradio se na kraju ipak Pique.

Linker
08. srpanj 2024 23:30