ALBERTO GARDIN/IPA SPORT/IPA-A/PA IMAGES/PROFIMEDIA
PAKLENA ZAVRŠNICA SEZONE

Hrvatski maestro vraća se u udarni sastav za iduću Realovu utakmicu? ‘I malo Modrića je puno‘

Očekuje se da će Ancelotti odmarati pojedine prvotimce uoči uzvrata na Etihadu
Piše: Rafael SpajićObjavljeno: 13. travanj 2024. 12:04

Posljednja dva mjeseca Luka Modrić ponovno je postao važna karika za Real Madrid. Dvoboj koji je hrvatska desetka zadnji put presjedila na klupi bio je onaj protiv RB Leipziga u veljači. Modrić je nakon te utakmice osam puta zaredom imao minutažu u utakmicama madridskog Reala.

Carlo Ancelotti u paklenoj završnici sezone mora voditi računa o svojim senatorima te tako često odmara Tonija Kroosa baš korištenjem Modrića. Hrvat mu svojim igrama pokazuje kako je odluka da ga se češće koristi ispravna. U posljednjih šest utakmica zabilježio je dva gola i šest asistencija, a posebno dojmljiva je bila ona protiv Celte Vigo u kojoj se nije upisao ni u strijelce ni u asistente. Tada je ponajviše momčad iz Viga izdominirao kontrolom sredine terena.

"Sad se nada da će biti u prvih 11 protiv Mallorce", piše As u tekstu pod naslovom "I malo Modrića je puno",

image
ALBERTO GARDIN/IPA SPORT/IPA-A/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Nastavak Modrićeve karijere u Realu je pod znakom upitnika. Njegov ugovor ističe na kraju sezone te još nema priča o produženju. Igre koje pokazuje svakako zaslužuju nastup na velikoj sceni, ali pitanje je u kakvoj minutaži je on sposoban pridonositi Madriđanima te s kolikom minutažom bi on bio zadovoljan.

"Dva i pol mjeseca prije isteka ugovora, hrvatski reprezentativac i dalje nije siguran koji će korak napraviti za sezonu 2024./25. Njegov vječni suputnik i prijatelj Kroos riješio je to pitanje prije manje od mjesec dana, dok će se priča Modrićem produžiti. Ishod svega bit će poznat na kraju sezone kad će biti provedena evaluacija. Luka djeluje moćno, ali morat će doći do dogovora", zaključuje As.

Linker
23. travanj 2024 13:50