Igrači Levantea nisu mogli zaustaviti Modrića

 JAVIER SORIANO Afp
ODLIČNA PREDSTAVA

Hrvatski maestro s tri asistencije opet oduševio Španjolce: ‘Samo on to može napraviti na ovakav način‘

Hrvatski nogometaš briljirao je u uvjerljivoj pobjedi Reala nad Levanteom.
Piše: SNObjavljeno: 13. svibanj 2022. 07:09

Luka Modrić je još jednom oduševio nogometni svijet s tri asistencije u uvjerljivoj pobjedi Reala od 6:0 nad Levanteom. Bila je to još jedna sjajna predstava novog španjolskog prvaka, a "Kraljevski klub" su do slavlja vukli trostruki strijelac Vinicius Junior i trostruki asistent Luka Modrić.

Modrić je prvi put u 434 nastupa u Realovom dresu u jednom susretu zabilježio tri asistencije, a posljednji igrač Reala kojem je to uspjelo bio je James Rodríguez protiv Rayo Vallecana prije sedam godina.

Kapetan hrvatske vrste je ove sezone zabilježio 13 asistencija u svim natjecanjima za Real Madrid, a zabio je i tri gola.

Dodajmo kako je Karim Benzema stigao do brojke od 323 gola u Realovom dresu izjednačivši se na drugom mjestu klupske ljestvice s Raulom. Ispred njih je samo Cristiano Ronaldo sa 450 golova.

Španjolska Marca nije štedjela komplimente za Modrićevu igru, a u svojim je ocjenama sinoćnje igre ovako opisala njegov učinak:

"Kakvo dodavanje lopte kod Mendyjevog gola. Samo on to može napraviti na takav način. Pokušavao se povezati sa svima i dobiti loptu na zadovoljstvo publike. Također je asistirao Rodrygu. I Viniciusu. Napravio je što je želio. Tri asistencije."

Linker
19. travanj 2024 22:34