Luka Modrić
 JOSE JORDAN Afp
MAESTRO LUKA

Hrvatski čarobnjak očarava i sa 36! Španjolci mu se još jednom naklonili: ‘On je duša ovoga Reala‘

Marca je nakon pobjede kraljevskog kluba u Valenciji biranim riječima opisala Modrićev nastup.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2021. 07:42

Iako je madridski Real gubio na gostovanju kod Valencije do 86. minute, a kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izašao kojih dvadesetak minuta ranije, bilo je pohvala na račun njegove igre. Novu dobru utakmicu imao je Modrić, i to u vremenu kada se tek vraća iz ozljede, s punih 36 na leđima. Da će nakon kratke stanke u rujnu biti opet onaj stari, onaj pravi, nismo ni sumnjali, a nisu ni španjolski kolege.

Marca je Modrićevu izvedbu na Mestalli, na kojoj ga je u 68. minuti zamijenio Eduardo Camavinga, ocijenila vrlo dobrom. U opisnoj ocjeni stoji ono što se zna već jako dugo...

- Za Modrića nema odmora, on je i dalje duša ovoga Reala. Kontrolirao je loptu jako dobro, bez obzira na pritisak Valencije. Igra Reala je onakva kakvom je započne hrvatski čarobnjak - pišu Španjolci, aludirajući jasno na to da svaka akcija kraljevskog kluba u sebi ima Lukin potpis.

Izbornik Dalić na njega nije mogao računati u djelu kvalifikacija koji je bio u rujnu, vidjet ćemo hoće li ga uvrstiti na današnji popis za listopadsku akciju.

Linker
20. travanj 2024 14:39