Matt Roberts/Getty Images
ZAISTA IMPRESIVNO

'GODINA U KOJOJ JE MODRIĆ OSVOJIO SRCE CIJELOG SVIJETA' Marca objasnila kako je hrvatski čarobnjak 'kupio' apsolutno sve navijače

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. prosinac 2016. 16:02

Na samom kraju 2016. godine madridska Marca posvetila je lijepi tekst Luki Modriću pod naslovom 'Godina kad je Modrić ukrao srce cijelom svijetu'.

"Ako uopće postoji netko tko je ušao u 2016. godinu odolijevajući šarmu Luke Modrića, broj takvih je zasigurno pao do novogodišnje večeri nakon impresivnih 12 mjeseci tehnički sjajnog veznjaka. Frederic Beigbeder pisao je kako ta ljubav traje tri godine, ali Modrić je dokazao suprotno. U svoje četiri godine od transfera u Tottenham Hrvat je stekao naklonost svih onih koji su imali zadovoljstvo gledati ga", piše Marca.

"Navijači iz Primere imenovali su ga omiljenim igračem u dresu 'los blancosa', dok je njegov nastup u veznom redu momčadi Zinedinea Zidanea postao apsolutno nužan. Nakon što je odveo Real do 11. naslova u Ligi prvaka, a svojeg drugog, Modrić se oslobodio okova i na reprezentativnoj razini i zabio spektakularni volej na Euru 2016., prije nego ih je u nokaut fazi izbacio Portugal", nastavlja Marca i opisuje koliko je hrvatski veznjak nedostajao Realu na početku sezone kada nije igrao zbog ozljede koljena.

Uostalom, koliko je važan i voljen nogometaš najbolje svjedoče Marcina Zlatna lopta za omiljenog Realovog igrača među navijačima, kao i 'zavidni pogledi s Camp Noua', kako navodi Marca.

"Zaista nema navijča koji se ne divi hrvatskom veznjaku", zaključuje svoj tekst novinar Ruben Jimenez.

Linker
24. rujan 2024 17:24