Khaled Desouki/afp/profimedia
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Bivši igrač Reala opleo po zvijezdi: ‘Zaslužuje klupu više od Modrića! Najnebitniji je, ne znam što donosi‘

‘On je tu već dvije sezone i još uvijek se ne usuđujem reći njegove vrline ili po čemu se ističe‘
Piše: Vito TomasObjavljeno: 26. veljača 2024. 16:38

Luka Modrić maestralnim je pogotkom u dvoboju protiv Seville pokazao da itekako još uvijek ima sposobnosti, ali i motiv i želju za igrati na najvišem nivou. Uspavao je Carlo Ancelotti Modrićeve vrline ove sezone, ponajviše izostavljajući ga iz prve postave, počele su ponovno kružiti priče da je Modrićevo vrijeme prošlo, no ovim potezom hrvatski je kapetan demantirao sve te glasine. Otvorio je Modrić ponovno pitanje o njegovom statusu u momčadi, a na to se usko referirao i Álvaro Benito, bivši igrač Kraljevskog kluba, pritom se osvrnuvši i na jednog drugog igrača.

- Tchouaméni više zaslužuje klupu od Modrića – odlučno je započeo Benito u emisiji Vamos.

Kritike Tchouaméniju tu nisu stale, već je bivši Galacticos otišao puno dalje:

- Vratio se igrati na svoju poziciju i čini mi se da je najnebitniji igrač u Real Madridu – nastavio je Benito, aludirajući na činjenicu da je francuski veznjak u prošlim utakmicama nerijetko popunjavao stopersko mjesto, no u susretu protiv Seville vratio se svojoj prirodnoj poziciji.

- Možda sam malo preoštar, no moram biti zahtjevan prema igraču koji redovito igra kao starter za Real Madrid. On je tu već dvije sezone i još uvijek se ne usuđujem reći njegove vrline ili po čemu se ističe. Sjajan je distributor, odličan je branič, odličan igrač. Vrlo je dobar u vođenju lopte, u tranzicijama, no još uvijek se ne usudim prognozirati što će ovaj dečko biti i moram tražiti više od njega – zaključio je Benito.

Linker
24. travanj 2024 00:42