PAUL ELLIS/AFP/PROFIMEDIA Paul Ellis/afp/profimedia
NIJE MU SJELO

Zvijezda Liverpoola potezom uplašila navijače: ‘Neke stvari me pogađaju, svašta mi govore‘

‘Od trenutka kada počnete igrati pa sve dok ne odete u mirovinu, uvijek će postojati netko tko će vas kritizirati‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 23. svibanj 2024. 14:15

Život je definitivno izgledao drugačije prije pojave društvenih mreža. Pogotovo za popularne osobe koje su u današnje digitalno doba više nego ikad izložene oku javnosti. Kako u pozitivnom, tako i u negativnom smislu. Pritom osobito bolni znaju biti razno-razni komentari, jer danas komentirati može baš svatko s pristupom internetu...

Često u zadnje vrijeme čitamo kako je ovaj ili onaj nogometaš obrisao sa svojih profila sve fotografije vezane uz neki klub.

Učinili su to neki nogometaši splitskog Hajduka, ali i globalno puno poznatiji napadač Liverpoola Darwin Nunez. Urugvajski reprezentativac priznao je da je to učinio jer su ga pogodili negativni komentari.

Nunez je sa svog računa na Instagramu izbrisao sve fotografije vezane uz slavni engleski klub koji ga je za velik novac doveo iz Benfice. Dogodilo se to nakon pobjede Redsa protiv Tottenhama (4:2) 5. svibnja ove godine.

- Od trenutka kada počnete igrati pa sve dok ne odete u mirovinu, uvijek će postojati netko tko će vas kritizirati. Prije sam ih često čitao i to je utjecalo na mene. Tko god kaže da ga ti negativni komentari ne pogađaju, laže, ti negativni komentari koji su upućeni tebi uvijek će te pogađati. - rekao 24-godišnji napadač u razgovoru za Por la jersey.

image
BEN STANSALL Afp

Nakon što je Nunez obrisao fotografije, dio navijača uplašio se da će napustiti Anfield, no to se ipak neće dogoditi jer ga Kloppov nasljednik Arne Slot vidi kao jednog od ključnih igrača u svojoj koncepciji.

- Svašta mi govore, ali ja se na te komentare ne obazirem jer mi ničemu ne služe. Nikada ne gledam negativne komentare na društvenim mrežama, barem sada ne gledam ništa, čak ni dobre stvari. Ako mi utakmica krene loše, oslanjam se na svoju obitelj. Kad mi stvari krenu loše, postanem vruć, ali pokušavam se smijati sa svojom obitelji i ne pokazati moju ljutnju svom sinu - objasnio je Urugvajac.

U aktualnoj sezoni postigao je 31 pogodak u 54 nastupa u svim natjecanjima, no imao je i neke velike promašaje. Zbog toga su mu se suparnički navijači znali rugati uspoređujući ga s Andyjem Carrollom, jednom od promašenih investicija Redsa.

Jednu od takvih pjesmica ušutkao je postigavši kasni pogodak za pobjedu protiv Nottingham Foresta.

- Nisam ništa razumio, hvala bogu. Na kraju sam postigao gol, a Klopp mi je u svlačionici rekao ‘fućkaš njih‘ - otkrio je Darwin Nunez.

Linker
10. lipanj 2024 09:28