Konstantinos Tsimikas

 Dave Winter/shutterstock Editorial/profimedia
NEVJEROJATAN PEH

VIDEO Zvijezda Liverpoola u derbiju s Arsenalom odletjela u Kloppa i slomila ključnu kost

‘Rado bih dao svoju ključnu kost da on ponovno bude spreman‘, rekao je trener Redsa
Piše: Vito TomasObjavljeno: 24. prosinac 2023. 10:05

U okršaju Liverpoola i Arsenala došlo je do neuobičajene ozljede koju nemamo priliku viđati svaki dan na nogometnim terenima. Neuobičajena, doduše, nije priroda ozljede, već način na koji je izazvana. Naime, u jednom duelu pri naguravanju Tsimikasa i Sake, Grk je posrnuo i u padu, zabivši se u svog tenera Jürgena Kloppa, slomio ključnu kost.

NESVAKIDAŠNJU NEZGODU POGLEDAJTE OVDJE.

Nakon nezgode oglasili su se i svi sudionici događaja.

- Rado bih dao svoju ključnu kost da on ponovno bude spreman. Nije cool kad se tako nešto dogodi pred tobom i ti si uključen u to. Nisam bio siguran što se uopće dogodilo ni jesam li pao na njega. Svakako nije lijepo za vidjeti – izjavio je nakon utakmice Klopp.

Svoj iskaz dao je i Bukayo Saka, koji za ovaj duel nije bio sankcioniran.

- Čuo sam da je otišao u bolnicu, želim se ispričati. Za mene je to bilo samo 50/50. Išao sam rame uz rame, nisam vidio da je ušao u Jürgena Kloppa. Bio sam usredotočen na loptu jer nisam mislio da je faul – izjavio je mladi Englez.

Tsimikas je tako zbog ozljede bio prisiljen izaći već u 35. minuti, a nakon utakmice potvrđeno je da će dulje vrijeme izbivati van terena. Hendikep je to za Redse kojima već nedostaje prvi lijevi bek Andrew Robertson koji zbog iščašenja ramena više od dva mjeseca nije u pogonu. Ipak, povratak Škota na teren očekuje se u novoj godini, a do tad će tu poziciju po svemu sudeći popunjavati Joe Gomez.

Utakmica je na kraju završila podjelom bodova 1:1. Tim bodom Arsenal se zadržao na vrhu Premier lige barem za Božić, a s bodom zaostatka u leđa mu gledaju Aston Villa i Liverpool.

Linker
30. travanj 2024 09:17