Ange Postecoglou

 SCREENSHOT YOUTUBE
DOBIO SLOM ŽIVACA

VIDEO Žestoki okršaj usred utakmice, trener Tottenhama poludio na navijača: ‘Ajde ponovi što si rekao‘

Dio fanova Spursa je i uoči utakmice ‘navijao‘ za poraz svoje momčadi protiv Cityja, a treneru Spursa to nije sjelo
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 15. svibanj 2024. 09:57

Manchester City je pobjedom na gostovanju kod Tottenhama stigao na korak do osvajanja četvrtog uzastopnog naslova prvaka engleske Premier lige.

Građani sve drže u svojim rukama te će s domaćom pobjedom protiv West Hama u posljednjem kolu potvrditi novi trofej u eri Pepa Guardiole.Arsenal će na kraju vjerojatno završiti na drugom mjestu, što je obradovalo neke navijače njihovog najvećeg rivala Tottenhama.

Dio fanova Spursa je i uoči utakmice ‘navijao‘ za poraz svoje momčadi protiv Cityja, a takva je ‘agenda‘ viđena i na samom stadionu za vrijeme utakmice.

Nije to najbolje sjelo Tottenhamovom menadžeru. Ange Postecoglou je iz svog trenerskog prostora tijekom utakmice reagirao na dobacivanje jednog navijača njegove momčadi.

- Što si to rekao, ajde, ponovi što si rekao prije toga, samo da znam tko si? Ne brini prijatelju, imam te, znam tko si, dobro - bio je ljut Postecoglou, pa nakon susreta poručio:

- Znam što je važno da bi se izgradila pobjednička momčad, na to se moram koncentrirati. Ne mogu ljudima diktirati što da rade. Navijači se smiju izraziti kako god žele – komentirao je australski stručnjak nakon utakmice.

Dodao je kako cijeli klub treba promijeniti mentalitet kako bi se približio engleskoj eliti.

- Posljednjih 48 sati otkrilo nam je da su temelji jako krhki. To znači da sam se morao vratiti na ploču i crtati neke stvari. To je izvan kluba, unutar njega, svugdje. Bila je to zanimljiva vježba. Vjerojatno sam krivo procijenio što je bitno da postanemo pobjednička momčad, ali to je OK. Zato sam ovdje. Želim biti uspješan u ovom klubu, zato sam i doveden. Stoga me uopće ne zanima kako se drugi ljudi žele osjećati i kakvi su njihovi prioriteti – poručio je Postecoglou.

Linker
15. svibanj 2024 09:57