PAUL ELLIS Afp
UZAVRELE STRASTI

VIDEO: Žestok sukob Kloppa i Artete! Španjolac izgubio živce, treneri se zamalo ‘dohvatili‘ uz aut-liniju

Tijekom derbija Liverpool - Arsenal, treneri se zamalo ‘zgrabili‘ uz aut-crtu
Piše: Dean BauerObjavljeno: 21. studeni 2021. 09:08

Na Anfield Roadu je Liverpool u svom stilu pregazio suparnika, londonski Arsenal. Načelno, čak i ništa novog. Kako od načina igre i visoke pobjede Redsa, tako i glede ne baš uvjerljivog izdanja Topnika. Za Liverpoolove navijače još jedan divan dan, za poklonike Arsenala još jedan za zaborav. No, ono što će se tek malo više i duže pamtiti je 32. minuta. Nije postignut gol, niti dosuđena kazneni udarac, već se 'zagužvalo' malo uz aut-crtu.

Nakon jednog zračnog dvoboja između Sadio Manea i Tahiro Tomiyasua, španjolski strateg Arsenala Mikel Arteta, nekoć davno obećavajuća mlada zvijezda Barce (na tomu je i ostao, obečavajuća zvijezda), izgubio ke živce, te uz gestikulaciju prema klupi Liverpoola krenuo k trenerskom prostoru Jürgena Kloppa.

image
PAUL ELLIS Afp

Na prvi pogled nalikovalo je na pokušaj tjelesnog razračunavanja, a uz huk navijača s tribine, sudac Michael Oliver je bio i primoran za trenutak prekinuti akcije igrača, te smirivati njihove trenere. To mu je i uspjelo s po jednim žutim kartonom za svakoga. Sami treneri nisu baš pridavali veliku pozornost nakon utakmice spomenutoj minuti.

Sukob Artete i Kloppa pogledajte OVDJE.

- Ma, ništa. On je branio svoju momčad, ja svoju. Čestitam mu na utakmici - nakon utakmice će u kamere Sky Sporta, Mikel Arteta. Na toj je razini bio i Nijemac na klupi Liverpoola koji je na konferenciji za novinare, a na upit odgovorio tek...

- Zapravo se ništa nije dogodilo, ali moram istaknuti da se dogodio skok, jedan od mnogih kakvih ima na svakoj utakmici, igrači se čak nisu ni dotaknuli.

Linker
19. travanj 2024 20:01