Dave Thompson / Getty Images
POSEBNI SE PREDSTAVIO

VIDEO: SPEKTAKL JE U GRADU, KUPITE KARTU NA VRIJEME Krenuo Mourinhov show u Man. Unitedu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2016. 15:29

Show je došao u grad. Jose Mourinho danas je i službeno predstavljen kao menadžer Man. Uniteda, a od prve presice daske kazališta snova dobile su novog glavnog glumca. S jasnim monologom...

"Želim sve! Želim osvajati trofeje, želim pobjeđivati, želim igrati lijepo, želim dati priliku mlađim igračima, želim navijačku podršku... Želim baš sve!", odmah je poručio Portugalac i krenuo se obračunavati s tezama da ne daje priliku klincima.

"U svojoj karijeri promovirao sam 49 mladih igrača. brojkom: 49. Neki su danas osvajači Lige prvaka, prvaci, šampioni. Dođite po popis, slobodno..."

Pa malo o Giggsu:

"Nikad ne bježim od odgovornosti, ali odlazak Ryana Giggsa nije moja krivica. Želio je ovaj posao, ali vlasnici su željeli mene. Tako je to. Valjda je zato otišao."

O pojačanjima:

"Mogu potvrditi, nakon Zlatana i Baillyja, Henrikh Mkhitaryan je novi igrač Manchester Uniteda. On pokriva treću od četiri ključne pozicije koje želim osnažiti."

O Fergusonu:

"Kazao mi je da ponesen kišobran. Strašan savjet. I da ponesem bocu vina jer ćemo imati mnogo vremena za razgovor..."

I, za kraj, jasno o - 'frendu' Wengeru:

"Moram li se dokazati nakon otkaza u Chelseaju? Gledajte, neki menadžeri u Premier ligi su zadnji put osvojili naslov prije deset godina. Neki nikad to nisu učinili, a ja sam ga osvojio prije godinu. Svjestan sam, moram se ponovno dokazati, a zamislite što ostali onda moraju ove godine. Ja se moram samo prisjetiti."

Da, spektakl je u gradu. Kupite kartu na vrijeme...

Linker
02. svibanj 2024 08:09