SCREENSHOT
ŠTO SE TO DOGAĐA?

VIDEO: Nova drama na Otoku, jesu li suci teško oštetili Arsenal? Arteta u totalnoj nevjerici: ‘Sve je jasno‘

Od veljače nisam vidio momčad koja je ovdje napravila ono što smo danas napravili Villi - govorio je Arteta
Piše: Vito TomasObjavljeno: 10. prosinac 2023. 09:21

Arsenal je u subotu poražen od Aston Ville (1:0), a nakon utakmice glavna tema na Otoku opet su bili suci. Naime, gostima iz Londona je u 90. minuti poništen gol Havertza za izjednačenje zbog igranja rukom. U vrlo kompliciranoj situaciji u kojoj je prvo branič Aston Ville Matty Cash igrao rukom, a tek onda Havertz suci su odlučili poništiti pogodak Arsenalu i tako izazvali velike kontroverze.

SITUACIJU KOD GOLA HAVERTZA POGLEDAJTE OVDJE

No, to nije bila jedina sporna situacija u susretu. U 47. minuti Douglas Luiz je u svom šesnaestercu u namjeri da ispuca loptu napucao nogu Gabriela Jesusa. VAR je pregledao situaciju, no kazneni udarac nije dosuđen.

SITUACIJU JESUSA POGLEDAJTE OVDJE

A nakon utakmice još je jedna kontroverzna situacija izašla na vidjelo te zapalila društvene mreže. Igrala se 88. minuta kada je Diego Carlos bez ikakvog razloga na mišljenje mnogih namjerno laktom opalio protivničkog napadača Nketiaha po licu. Lopta nije bila u blizini te je Brazilac bez povoda udario Engleza. Luiz je za ovo dobio tek žuti karton i to zbog prigovora, a VAR se nije oglašavao oko potencijalnog crvenog kartona.

SITUACIJU S NKETIAHOM POGLEDAJTE OVDJE

Nakon utakmice trener Arsenala osvrnuo se na igru svoje momčadi:

- Jako sam razočaran rezultatom. Bili smo bolja momčad. Od veljače nisam vidio momčad koja je ovdje napravila ono što smo danas napravili Villi.

Na pitanje o nedosuđenom penalu i poništenom golu na kraju kratko je prokomentirao:

- Jasno i očito. To je moje mišljenje, to je sve što mogu reći.

Dodajmo i da je Arteta utakmicu protiv Ville odgledao s tribina zbog trećeg žutog kartona ove sezone koji je zaradio u srijedu protiv Lutona. Naime, slaveći pogodak Declana Ricea u 97. minuti izišao je iz svog ograđenog prostora.

Linker
19. travanj 2024 19:20