PAUL ELLIS Afp
SPAS U ZADNJI ČAS

VIDEO: Ludnica u Premier ligi, pogledajte kako je Nunez pogotkom u devetoj minuti nadoknade spasio Liverpool

Liverpoola je time opet povećao prednost pred Manchester Cityjem i Arsenalom na samom vrhu
Piše: HinaObjavljeno: 02. ožujak 2024. 18:23

Nogometaši Liverpoola sretno su osvojili sva tri boda u 27. kolu engleske Premier lige, golom u 99. minuti pobijedili su s 1-0 u gostima Nottingham Forest.

U prvom poluvremenu ogleda najbolju je šansu imao domaćin. Elanga je jurio sam prema vratima Liverpoola, ali je njegov loš šut zaustavio gostujući vratar Kelleher. U nastavku ogleda je jačao pritisak Liverpoola kako se utakmica približavala kraju i domaća obrana na kraju je kapitulirala u 99. minuti.

Domaći igrači nisu ispucali loptu daleko od svog šesnaesterca, opasnost je po domaćina potrajala i sve je zaključeno golom Darwina Nuneza za veliko slavlje Liverpoola koji je time opet povećao prednost pred Manchester Cityjem i Arsenalom na samom vrhu ljestvice.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Tottenham je bio na rubu poraza od Crystal Palacea na domaćem terenu, ali je preokretom ipak slavio 3-1. Svi su golovi postignuti u drugom dijelu, a gosti su poveli u 59. minuti kada je Eze naciljao domaću mrežu. Crystal Palace je vodio sve do 77. minute kada je Werner izjednačio na 1-1, a još je veće veselje na stadionu uslijedilo u 80. minuti kada je Romero pogodio za 2-1. Sve je zaključeno golom Sona u 88. za 3-1.

Na sličan način, još dramatičnije, do preokreta i bodova je došao West Ham koji je u gostima svladao Everton 3-1. Domaćin je poveo golom Beta u 56. minuti, čime je ispravio pogrešku s kraja prvog dijela kada je promašio jedanaesterac. Na 1-1 je izjednačio Zouma, a potom je West Ham u sudačkoj nadoknadi zabio dva gola za konačno slavlje. Strijelci su bili Souček u 91. i Alvarez u 95. minuti.

Newcastle je bio uspješan domaćin, s 3-0 je pobijedio Wolverhampton. Utakmica je riješena u prvom poluvremenu kada su pogađali Isak u 14. i Gordon u 33. minuti. Na samom kraju je Livramento postavio konačnih 3-0.

Istim rezultatom Fulham je bio bolji od Brightona, a i na tom ogledu su dva pogotka postignuta u prvom dijelu. Strijelci su bili Wilson u 21. te Rodrigo Muniz u 32. minuti, a za kraj je sve zaokružio Traore.

Brentford i Chelsea su odigrali 2-2 u ogledu gdje su gosti poveli golom Jacksona, ali su u drugom dijelu Roerslev i Wissa okrenuli rezultat na stranu domaćina. Bod Chelseaju donio je Disasi golom u 83. minuti.

U nedjelju se igraju dvije utakmice, a sastaju se Burnley - Bournemouth i u derbi dvoboju Manchester City - Manchester United, dok će kolo zaključiti Sheffield United - Arsenal u ponedjeljak.

Linker
27. travanj 2024 07:03