Redari odvode Paula Mitchella nakon što je udario Jacka Grealisha

 SCREENSHOT: TWITTER
MISTERIOZNA SMRT

Upao je na teren i udario zvijezdu Manchester Cityja, a sada je pronađen mrtav. Bile su mu svega 32 godine

Proslavio se na ljutom gradskom derbiju udarivši zvijezdu engleske reprezentacije
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 16. ožujak 2023. 18:36

Paul Mitchell, navijač koji je postao "slavan" po tome što je 2019. upao na teren na utakmici Birminghama i Aston Ville te s leđa udario Jacka Grealisha, pronađen je mrtav. Bile su mu tek 32, a iza sebe je ostavio troje djece. Obitelj je potvrdila smrt ne ulazeći u detalje.

- Bez njega više neće biti isto - kratko je kazala njegova majka.

Mitchell se proslavio na derbiju između Birminghama i Aston Ville, u to vrijeme drugoligaša. U desetoj minuti je upao na teren i udario kapetana Ville prije nego što su ga igrači i redari uspjeli svladati, a potom predati policiji. Osuđen je na 14 tjedana zatvora, no odslužio je samo četiri prije nego što je pušten na slobodu.

- Bilo je to najboljih mjesec dana u mom životu. Iako naravno da mi je drago što sam vani, bilo je teško biti daleko od obitelji - kazao je Mitchell koji nije pokazao kajanje zbog svoga postupka.

- Nisam spreman o tome razgovarati. Ne ispričavam se nizašto - rekao je po izlasku iz zatvora.

Određena mu je i zabrana od deset godina dolaska na utakmice Birminghama koju je, međutim, prekršio u travnju prošle godine. Iako pitanje je bi li uopće bio i primjećen na tribini da gol Birminghama nije proslavio tako što se opet spustio na teren. Zbog kršenja zabrane je osuđen na još šest tjedana zatvora.

Linker
22. svibanj 2024 01:06