DAISUKE NAKASHIMA/AFLO/PROFIMEDIA
PROCURIO PLAN KRALJEVA?

U Madridu se pripremaju na život bez Ancelottija: ‘Ovo su dva favorita za njegovog nasljednika u Realu‘

Prvi je favorit, kako navodi El Nacional, ‘jedan od Ancelottijevih najboljih učenika‘
Piše: SNObjavljeno: 16. listopad 2022. 14:25

"Ova postaja karijere u Real Madridu bit će moja posljednja. Nakon Reala ću završiti s ovim poslom. Real Madrid je vrhunac nogometa. Nakon takvog iskustva ima smisla stati tome na kraj, jer što još mogu napraviti kao trener?" Riječi su Carla Ancelottija s kojima je nedavno izašao u javnost.

Kad god se odluči za kraj, veliki Carlo ostat ću u povijesti nogometa upisan kao jedan od najboljih i najtrofejnijih trenera. Ancelotti je, podsjetimo, Madriđane vodio od 2013. do 2015., a trenutni ugovor veže ga za klupu do 2024. godine.

Talijanski strateg osvajao je titule u svih pet Liga petice (Chelsea, Real Madrid, Bayern, Milan i PSG), a s Realom i Milanom po dva je puta bio na krovu Europe.

Kako će izgledati jednog dana život u Madridu bez slavnog Talijana? Ako je vjerovati katalonskom El Nacionalu, na Santigao Bernabeuu se već pripremaju za to.

Bit će vrlo težak i zahtjevan zadatak pronaći pravu zamjenu, ali El Nacional navodi da Florentino Perez već ima favorite za klupu Kraljevskog kluba.

Kao prvi se spominje proslavljeni Xabi Alonso, jedan od, kako navode, "Ancelottijevih najboljih učenika." Alonso, podsjetimo, odnedavno vodi Bayer Leverkusen.

Plan B je, navodno, još jedan bivši igrač Reala - Raul Gonzalez. Legendarni napadač već je godinama na ‘testiranju‘ u B momčadi Real Madrida. Je li sad možda došlo vrijeme za trenerski iskorak?

Što vi mislite, tko bi nakon Ancelottija bio idealan za klupu Real Madrida?

Linker
17. travanj 2024 12:25