CHRIS RADBURN Afp
POSTALI SU VIŠAK

Tako to rade u Londonu! Antonio Conte iz momčadi odstranio četiri igrača vrijedna 92 milijuna eura!?

Tottenham je poručio neželjenoj četvorci da glavni trener može raditi samo s određenim brojem igrača
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 12. kolovoz 2022. 07:21

Antonio Conte odstranio je s treninga Tottenhama Tanguya Ndombelea (25), Giovanija Lo Celsa (26), Sergia Reguilona (25) i Harryja Winksa (26), te će oni morati trenirati odvojeno.

Prema The Evening Standardu, Tottenham je poručio neželjenoj četvorci da glavni trener može raditi samo s određenim brojem igrača, te da su oni višak koji može slobodno potražiti nove sredine.

Ndombele je u ljeto 2019. preselio u sjeverni London u rekordnom klupskom ugovoru od 65 milijuna funti iz Lyona. Međutim, nije uspio zacementirati redovito mjesto u početnih 11. Ovaj 25. godišnji veznjak pao je još niže u svlačionici nakon potpisivanja ugovora s Yvesom Bissoumom.

image
CHRIS RADBURN Afp

Stoga je Ndombele - koji nije uspio impresionirati četiri menadžera Tottenhama tijekom svog vremena u klubu - ponuđen Newcastleu od strane njegovog tima predstavnika. Međutim, tamo trener Eddie Howe oklijeva potpisati s Ndombeleom jer nije uvjeren u njegovu kvalitetu.

U međuvremenu, Ndombele je nagovijestio da bi želio ostati u Spursima jer misli da bi tu može biti sretan

Lo Celso je također isključen s treninga prve momčadi Tottenhama nakon što nije uspio učvrstiti svoje mjesto u momčadi tijekom priprema. Lo Celso se ovog ljeta vratio u sjeverni London nakon što ga je Antonio Conte poslao u Villarreal tijekom prošle sezone. Villarreal ga je mogao otkupiti za 54 milijuna funti, ali nije poslao nikakvu ponudu.

Winks i Reguilon odstranjeni su iz momčadi unatoč tome što su prošle sezone nastupali pod vodstvom Contea. Talijanski menadžer ne planira uvoditi niti jednog od njih nakon potpisa Bissoume i Ivana Perišića.

Ndombele na Transfermarktu vrijedi 30, Reguilon 25, Lo Celso 22, a Winks ukupno 15 milijuna eura. Conte je tako bez ikakvog problema na stranu stavio igrače vrijedne 92 milijuna eura. I nitko zbog toga ne diže prašinu...

Linker
23. travanj 2024 23:44