Romelu Lukaku

 MATTHIEU MIRVILLE Dppi Via Afp
‘SLUČAJ LUKAKU‘

Sprema se veliki posao na relaciji London - Milano!? Chelsea naciljao čak trojicu igrača Intera

Samo za jednogodišnju posudbu ‘Nerazzurri‘ bi morali platiti oko 21 milijun funti!
Piše: SNObjavljeno: 08. lipanj 2022. 11:06

Romelu Lukaku samo godinu dana nakon povratka na Stamford Bridge ponovno želi promjenu sredine, a naveliko se spominje mogućnost povratka u Inter. Međutim, u Chelseaju istražuju mogućnost da iz Intera u sklopu tradea Lukakua dovedu nekog igrača. Navodno su 'Bluesi' bacili oko na trojicu igrača 'Nerazzurra', a riječ je o Lautaru Martinezu, Alessandru Bastoniju i Milanu Škriniaru.

Lukaku je zabio svega osam ligaških golova po povratku u Chelsea nakon što je za njega londonski klub platio čak 98 milijuna funti, a još u prosincu prošle godine belgijski je napadač dao intervju u kojem je javno izrazio svoje nezadovoljstvo.

Lukaku i Martinez zajedno su u Interu činili sjajan napadački tandem, a argentinski napadač kojeg su mediji dovodili u kontekst potencijalnog transfera u Arsenal i Tottenham, pokazao je veliku odanost milanskom klubu.

Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport također pišu da nije isključena ni opcija samog Lukakuovog povratka na San Siro. Međutim, za jednogodišnju posudbu 'Nerazzurri' bi morali platiti oko 21 milijun funti.

Linker
28. travanj 2024 03:47