Getty Images
PIŠE THE SUN

SLAVEN BILIĆ NA 'TANKOM LEDU' Hrvatski trener još nije uvjerio klupske vlasnike da nije čudo samo za jednu sezonu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2016. 09:06

Prema napisima The Suna, Wet Ham je odgodio pregovore sa Slavenom Bilićem oko potpisivanja novog ugovora sve do završetka sezone.

Uprava West Hama planirala je u božićno vrijeme započeti pregovore s Bilićem oko produljenja suradnje, ali nakon turbulentne prve faze sezone od te se ideje odustalo, iako su 'čekićari' u usponu forme i u posljednje su tri utakmice osvojili sedam bodova.

"West Hamove suvlasnike nisu oduševili momčadske izvedbe kroz sezonu i planiraju vidjeti mogu li se stvari preokrenuti", stoji u tekstu pod naslovom 'West Ham prekinuo pregovore sa Bilićem oko novog ugovora , dok se gomilaju strahovi da bi mogao biti smijenjen nakon slabe prve polovice sezone'.

"Razgovori oko Bilićevog novog ugovora su odgođeni najranije do kraja sezone. Slaven je redovito naglašavao kako je spreman pričekati, ali je želio nekakav znak prije kraja sezone. Usprkos činjenici da je osvojio sedam bodova u zadnje tri utakmice još nitko nije spreman sjesti i razgovarati", otkrio je insajder za The Sun.

West Hamov suvlasnik David Sullivan na početku je sezone otkrio kako će pregovorori oko produljenja Bilićevog ugovora započeti u siječnju.

"Dat ću Slavenu novi ugovor u siječnju jer želim pričekati i vidjeti da nije čudo za jednu sezonu", objasnio je tada Sullivan.

Čekićari su trenutno na 13. mjestu premierligaške ljestvice, a do kraja mjeseca slijede im teški ispiti protiv Swanseaja, pa Leicestera i Manchester Uniteda. Aktualni ugovor Bilića veže do 2018. godine, ali ako suvlasnici neće biti zadovoljni taj 'papir' ga neće spasiti...

Linker
22. rujan 2024 13:35