Action Images via Reuters/Craig Brough / Action Images via Reuters
BEZ OBZIRA NA KAZNE

SKANDAL NA OTOKU: NESTALA JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA PREMIERSHIPA Već drugi tjedan ne pojavljuje se ni na treninzima: 'Jeste li vidjeli ovog čovjeka?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2018. 15:58

Riyad Mahrez, igrač koji je po mnogima bio najzaslužniji za Leicesterovo senzacionalno osvajanje naslova prvaka Engleske pretprošle sezone, nestao je iz kluba i trenutno mu se ne može ući u trag.

Alžirac rođen u Francuskoj, koji će za dva tjedna napuniti 27 godina, bio je na korak do velikog transfera u Manchester City, no 'lisice' su stopirale odlazak, a Mahrez se ozbiljno naljutio na takvu odluku kluba.

Ne pojavljuje se na treninzima već drugi tjedan, iako su mu čelnici kluba zbog nediscipline već oduzeli dvije tjedne plaće (nešto više od 200.000 funti).

"Jeste li vidjeli ovog čovjeka? Mahrez je još uvijek nestao nakon propadanja transfera u City, no Leicester je još uvijek spreman oprostiti", piše na naslovnici britanskog Mirrora.

City je posljednjeg dana prijelaznog roka svoju prvotnu ponudu od 65 milijuna eura, podebljali za još deset milijuna, no Leicester je i to odbio te, kako tvrde engleski mediji, tražio okruglih 100 milijuna eura.

Budući da je Mahrez prije samo četiri godine u Leicester stigao za 500.000 eura iz Le Havrea, pohlepnost bi se na kraju 'lisicama' mogla obiti o glavu jer igrač koji je 2016. bio proglašen najboljim igračem Premiershipa i afričkim nogometašem godine, više ne želi doći ni na trening, a kamoli navući plavi dres. Bez obzira na kazne.

Linker
14. travanj 2024 04:26