OLI SCARFF Afp
OTVORIO DUŠU

Ronaldo: Izdali su me i žele me otjerati! Trener? Nema nikakvog poštovanja prema meni. Ni ja prema njemu

Portugalcu je očito prekipjelo! Odlučio je reći sve što mu je na srcu, očito je teško frustriran...
Piše: SNObjavljeno: 13. studeni 2022. 23:46

Cristiano Ronaldo odlučio je potpuno otvoriti dušu u velikom intervjuu koji je dao poznatom britanskom voditelju Piersu Morganu. Nakon još jedne turbulentne sezone - jedno vrijeme bio je i izbačen iz momčadi jer je bio uvrijeđen što je pričuva, a propustio je i zadnje dvije utakmice, navodno zbog bolesti - Portugalcu je očito prekipjelo:

- Izdali su me, klub me izdao! Ispadam nekakva crna ovca, ali svi moraju znati istinu. Žele me otjerati iz kluba, to je sve počelo još prošle sezone. Trener Ten Hag? Ne poštuje on mene, ne poštujem ni ja njega, bombastično je ispalio Ronaldo u jednoj od svojih dosad najotvorenijih javnih ispovijedi.

- Ne želi me se samo trener riješiti, tu su još neki ljudi u i oko kluba, čak i oni na visokim pozicijama u Unitedu, dodatno je prisnažio peterostruki osvajač Zlatne lopte.

- Manchester United mora biti na razini na kakvoj su Manchester City, Liverpool, sada i Arsenal. Ali, on to nije, a otkad sam se ja vratio, klub stagnira. Mora se puno toga promijeniti, pitajte Sir Alexa Fergusona, on to zna najbolje. A ako sam ja problem, problema nema, mogu se maknuti iako volim ovaj klub i njegove navijače, rekao je, između ostaloga, CR Piersu Morganu.

Linker
26. travanj 2024 20:09