Nasrija je u Cityju vodio i Pep Guardiola, a sukobio se s Mancinijem

 Oli Scarff/AFP/Profimedia
PALE TEŠKE RIJEČI

Otkriveni detalji žestokog sukoba na treningu Cityja: "Htio se tući s trenerom, vikao mu je ‘Sj**** ću te‘"

U glavnim ulogama u sukobu su bili Samir Nasri i Roberto Mancini
Piše: SNObjavljeno: 16. studeni 2023. 19:49

Odnosi unutar svlačionica uglavnom su tajna i rijetko kada isplivaju u javnost, a kada se to i dogodi najčešće sve bude godinama nakon određenih događaja. To je slučaj i sa situacijom koja se dogodila u Manchester Cityju u listopadu 2011. godine, a u kojoj su u glavnim ulogama bili Samir Nasri i Roberto Mancini.

Sve se dogodilo uoči gradskog derbija u kojem je City pobijedio United s visokih 6:1, a cijelu situaciju je sada prepričao nekadašnji engleski reprezentativac, a tada također igrač Građana Joleon Lescott.

- Trener je imao običaj da upute za trening daje na sredini igrališta te da tamo govori igračima što od njih očekuje da rade. Rekao je i Nasriju što da radi, ali tu je bio i Mancinijev pomoćnik David Platt koji je Nasriju također dao neke druge upute. Samir je slušao obojicu i polovično radio obje stvari koje su mu rečene, a onda je Mancini poludio i vikao na Nasrija - prepričao je Lescott situaciju.

Tadašnji stoper Cityja sve je gledao s balkona pored igrališta i znao je da će Nasri reagirati jer je on bio poznat da ništa ne prešućuje.

- Nasri je počeo vikati i pozivati Mancinija da idu vani ‘Nećeš sa mnom tako pričati, ja nisam Mario Balotelli, idemo vani‘, rekao mu je želeći s njim započetu tučnjavu. Mancini mu je odgovorio da mogu ići u njegov ured, a Nasri je vikao ‘Ne u ured, idemo vani. Sj**** ću te, idemo vani, nikada nećeš sa mnom više pričati tako‘. Mancini ga je pokušao smiriti, isto kao i Platt, a onda je Nasri pomoćnom treneru rekao da šuti, da je ovdje ionako samo da pu** njegov k**** - prisjetio se Lescott.

Do tuče ipak nije došlo, Nasri je utakmicu protiv Uniteda gledao s klupe, ali je bio jedan od ključnih igrača momčadi koja je te sezone osvojila prvi naslov prvaka Engleske.

Linker
22. travanj 2024 06:37