DCM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
OGLASIO SE OTAC ŽRTVE

‘Ona je potpuno slomljena!‘ Pojavili se novi detalji slučaja koji je šokirao Englesku, reagirao i Man United

Poznati nogometaš još uvijek se nalazi u pritvoru, a sponzore je počeo gubiti - ekspresno
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2022. 22:42

Nogometaš Manchester Uniteda Mason Greenwood ostaje u pritvoru do srijede. Zvijezda Uniteda se tamo našla zbog teških optužbi njegove djevojke Harriet Robson da ju je silovao i zlostavljao, a tereti ga se i za prijetnje smrću. Podsjetimo, djevojka je na Instagramu objavila svoje fotografije krvavog lica i modrica po cijelom tijelu uz jasnu poruku da je to djelo igrača Manchester Uniteda.

Policija ga je ubrzo uhitila i odlučili su ga zadržati u pritvoru.

"Suci su odobrili detektivima produljenje do 2. veljače kako bi ispitali osumnjičenog 20-godišnjaka koji je priveden pod sumnjom da je napao i silovao ženu. Istraga je u tijeku, a žrtvi smo ponudili psihološku pomoć", priopćili su iz policije.

image

Mason Greenwood ostaje u pritvoru

SPORTIMAGE/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Odmah je reagirao i Manchester United koji je Greenwooda isključio iz ekipe.

"Manchester United osuđuje bilo kakav oblik nasilja. Kao što smo i ranije priopćili, Mason Greenwood neće trenirati niti igrati za klub do daljnjeg."

Greenwood je odmah počeo i gubiti sponzore. Najprije ga se odrekao Nike uz obrazloženje da su "duboko zabrinuti zbog optužbi koje mu se stavljaju na teret", a potom je isto napravio i EA Sports koji ga je uklonio iz svih FIFA proizvoda pa tako s Greenwoodom nećete moći igrati u FIFA-i 22 niti ga dobiti u paketima FIFA Ultimate Teama i Ultimate Drafta.

O svemu se oglasio i otac napadnute djevojke. Gospodin Robson je za Daily Mail otkrio da je cijela obitelj u šoku.

"Bilo je šest ujutro kad smo za to prvi put čuli. Bilo je užasno. Još uvijek ne mogu doći sebi. Kao otac ne želite znati da se takve stvari događaju vašoj kćeri. Policija je bila kod nas i uzela njene izjave. Ona je potpuno slomljena", ispričao je otac žrtve

Linker
30. travanj 2024 07:56