Manchester United je pobijedio, ali Pogba je dobio zvižduke navijača

 ADRIAN DENNIS Afp
NOVI PROTEST PROTIV UPRAVE

Nezadovoljni navijači Manchester Uniteda poludjeli na skupocjenu zvijezdu: ‘Nisi dostojan nositi ovaj dres!‘

Iako se Manchester United bori za Ligu prvaka, navijači nisu zadovoljni stanjem u klubu.
Piše: SNObjavljeno: 17. travanj 2022. 15:19

Cristiano Ronaldo je jučer postigao hat-trick u pobjedu Manchester Uniteda nad Norwichem (3:2) kojom su 'Crveni vragovi' prestigli Arsenal na petom mjestu prvenstvene tablice i tako se zadržali u ozbiljnoj borbi za nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone. No, nije sve oko Old Trafforda jučer bilo u veselim notama.

Nezadovoljstvo navijača Manchester Uniteda američkim vlasnicima iz obitelji Glazer traje godinama, a jučer je ispred Old Trafforda održan još jedan prosvjed protiv njih kojeg je ovaj put organizirala navijačka grupa The 1958. Osim obitelji Glazer na meti su bili i neki igrači kluba.

Najveće nezadovoljstvo kod navijača je izazvao Paul Pogba kojem su navijači zviždali kada ga je na utakmici, 15 minuta prije kraja, zamijenio Marcus Rashford. Navijači odavno zamjeraju Francuzu činjenicu da nije produžio ugovor te će ovog ljeta vjerojatno besplatno otići iz kluba. Zato je ispraćen s travnjaka zvižducima, a to se nastavilo i nakon utakmice. Pogba je reagirao, okrenuo se prema nezadovoljnim navijačima te sve ispratio gestom stavljanja ruke oko uha u stilu 'ne čujem vas'.

image
PAUL ELLIS Afp

To je dodatno iznerviralo navijače pa je Pogba dobio nove salve zvižduka, a sve se nastavilo na protestu. Francuzu je poručeno kako nije dostojan da nosi dres Manchester Uniteda, a dugo se skandiralo 'Fuck off Pogba'.

Pogba je u Manchester United prvi put došao kad je imao 16 godina i to iz Le Havrea, ali nije se dugo zadržao te je tri godine besplatno otišao u Juventus. Grešku njegovog nezadržavanja Manchester United je skupo platio kada ga je iz Torina u ljeto 2016. doveo za velikih 105 milijuna eura. Pogbi ugovor istječe ovog ljeta, za njega su zainteresirani mnogi klubovi, a najčešće se dovodi u vezu s Barcelonom.

Linker
21. rujan 2024 22:06