GLYN KIRK Afp
NOVI KIKS REDSA

Navijači Wolverhamptona brutalno spustili Jürgenu Kloppu, s tribina se orilo: ‘Ujutro ćeš dobiti otkaz‘

Liverpool je s visokih 3:0 poražen od Wolverhamptona i tako produbio svoju krizu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 04. veljača 2023. 19:03

Liverpool tone sve niže. Redsi su u 2023. su protiv Wolverhamptona (3:0) doživjeli treći prvenstveni poraz ove godine, na korak su, samo na jedan bod, od donje polovine ljestvice. Čak i plasman u Ligu prvaka u ovom trenutku djeluje nedostižno. Zapravo, Redsi su u ovom trenutku bodovno bliže zoni ispadanja (s 11 bodova prednosti u odnosu na Everton koji je prvi ispod crte) nego četvrtom mjestu koje vodi u Ligu prvaka (a zaostatak za Manchester Unitedom već je 13 bodova). Liverpool je sjena momčadi iz prošle sezone, bez energije, samopouzdanja. pa čak i volje. Od 12 mogućih, Redsi su u nastavku sezone osvojili tek jedan bod, a na posljednje tri premierligaške utakmice čak nisu uspjeli niti zabiti gol. A kao da je i Jurgen Klopp digao ruke. Inače temperamentni Nijemac kao da se brzo pomirio s novim porazom u utakmici u kojoj je njegova obrana pala dva puta u uvodnih desetak minuta, a do kraja utakmice primila još jedan gol. Euforični navijači Wolvesa stavljali su mu sol na ranu i skandirali "Ujutro ćeš dobiti otkaz...".

- Jurgen Klopp je inače prilično demonstrativan uz aut liniju, ali sada je samo prekriženih ruku sjeo na svoju klupu kao da govori "Ja zapravo ne mogu vjerovati što vidim ovdje, ne mogu vjerovati da je ovo moja momčad...". Klopp izgleda kao da je šokiran zbog svega. Ne mogu vjerovati da je Liverpool bio ovako loš - kazao je bivši krilni napadač Arsenala, a danas komentator, Perry Groves.

Klopp je, pak, kazao kako je njegova momčad izgubila odmah na početku.

- Očito smo užasno ušli u utakmicu. Dva gola koja smo primili ne smiju se dogoditi. Ali dogodilo se i gubili smo 2-0 svojom krivnjom. Trebali smo se bolje braniti. Bili smo pasivni u tom periodu. Ne mogu to objasniti, za to nema isprike... Trenutno nisam ni ljut ni razočaran, još uvijek ne mogu naći pravu riječ za ono kako smo odigrali prvih 16 minuta. Na kraju smo primili gol u drugom poluvremenu nakon što su možda prvi put prešli na našu polovicu terena. Kada ovako počneš utakmicu onda ne zaslužuješ ništa - kazao je trener Liverpoola.

Linker
01. lipanj 2024 08:20