Darwin Nunez

 RONNY HARTMANN Afp
STROJ ZA PROMAŠAJE

Navijači Liverpoola sprdaju se s novim pojačanjem: ‘Bože, koga smo mi to platili 100 milijuna...‘

Video koji pokazuje sve ono što nije zabio novi ‘stroj za golove‘ već broji milijunske preglede.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. srpanj 2022. 14:48

Nisu se navijači Liverpoola mogli oduprijeti unutrašnjim nagonima, pa je na društvenim mrežama opet nastala mala "rugalica". I ovoga puta predmet sprdnje bio je Darwin Nunez. Skupocjeno pojačanje Redsa već je završilo na kompilaciji koja prikazuje sve njegove promašaje, loše odluke i nezgode na terenu u nekoliko pripremnih ogleda Liverpoola za novu sezonu. Doveli su ga na Anfield za 85 milijuna funti iz Benfice, a nije im baš ulio povjerenje da će biti standardan i stabilan u formi. Nešto i jest zabio kroz pripreme, ali mnogi su skeptični i čekaju vidjeti hoće li Nunez odgovoriti zahtjevima Premier lige.

Nunez jasno, nije zabio u porazu Liverpoola od RB Salzburga (1:0), a urugvajski napadač nije pronašao put lopti u mrežu niti u prve dvije utakmice pod Jurgenom Kloppom, protiv Manchester Uniteda i Crystal Palacea. No, Salzburgu je zabio, i to čak četiri puta u prvoj odigranoj utakmici. Svejedno, nastala je kompilacija njegovih najlošijih poteza i promašaja iz druge utakmice s Austrijancima, s koje je izašao na poluvremenu.

Kompilacija je naslovljena "Darwin Nunez čini lagane stvari nemogućima", a video se već približio brojci od 2.5 milijuna pregleda na Twitteru. Ispod njega su i neki urnebesni komentari.

- Kupili smo Lukakuovog blizanca za 100 milijuna! Romelu Nunez... - samo je jedan u nizu posprdnih komentara na video.

- Sigurno je dobar igrač. Pa mora biti, nismo ga uzalud valjda platili tolike novce. Ali, moj Bože, kako je on paničan. Sve radi brzopleto, ovo je potencijal za postati "meme-stroj" za Twitter u Premier ligi. Bit ću šokiran ako zabije deset ili više golova ove sezone.

Nuneza i društvo s Anfielda već ovog vikenda čeka okršaj protiv Manchester Cityja, u Community Shieldu na stadionu Leicestera, King Poweru.

Linker
19. travanj 2024 08:33