Conor McGregor bi volio kupiti Chelseaja, no izgleda da ga u klubu ne žele

 HARRY HOW/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Harry How/Getty Images/Profimedia
SVE SU NASMIJALI

McGregor otkrio da želi kupiti Chelsea, a uskoro je stigao i odgovor kluba: ‘Da smo htjeli ludog Irca...‘

Irski UFC borac je izrazio zanimanje za kupovinu kluba koji prodaje Roman Abramovič
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2022. 18:48

Ruski milijarder Roman Abramovič odlučio je prodati Chelsea kako klub ne bi upao u probleme zbog njegove povezanosti s Vladimirom Putinom. Ruska invazija na Ukrajinu za posljedicu ima velike sankcije za ruske bogataše, a iznimka nije ni Abramovič koji je zbog toga odlučio i prodati klub.

Ruski je milijarder objavio i kako će sav novac od prodaje kluba, a riječ je navodno o čak tri milijarde funti, donirati žrtvama u Ukrajini. Naravno, klub prvo treba prodati, a polako su se počela pojavljivati i imena potencijalnih kupaca među kojima se našao i kontroverzni irski UFC borac Conor McGregor.

McGregor je najprije objavio fotografiju Whats App razgovora u kojem se vidi da s nepoznatim sugovornikom priča o kupovini Chelseaja, a onda i video u kojem se predstavio kao novi menadžer kluba.

McGregoru bi problem mogao biti taj što je procijenjen na 135 milijuna funti, a Chelsea bi ga mogao koštati tri milijarde. Uz nedostatak novaca, izgleda da ga u Chelseaju ni ne žele.

"Hvala Conoru McGregoru, ali da smo htjeli ludog Irca vruće glave, zaposlili bismo Roya Keana kao menadžera", poručili su Conoru iz Chelseaja na društvenim mrežama i tako sve nasmijali.

Linker
21. rujan 2024 22:15