Ivan Perišić je veliko pojačanje za Tottenham, smatra Merson

 ALEXEY FILIPPOV Sputnik Via Afp
HRVAT JE ‘POSEBNA KLASA‘

Legenda ljutog rivala sasvim iskreno progovorila o Ivanu Perišiću: ‘Njegova vrijednost je neprocjenjiva!‘

Legendarni Paul Merson je uoči nove sezone u Premier ligi komentirao i dolazak Perišića u Tottenham
Piše: Andro PolićObjavljeno: 16. srpanj 2022. 14:39

Paul Merson, bivši igrač Arsenala i engleske reprezentacije, uoči početka Premier lige iznio je svojih pet očekivanja za novu sezonu. U svom tekstu za Sportskeedu Merson je posebno istaknuo i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića za kojeg smatra da bi mogao biti iznenađenje sezone.

"Njegov sam veliki obožavatelj. Naporno radi i ima talent s kojim može igrati protiv najboljih igrača na svijetu. Ima radnu etiku koju nadopunjuje svojim prirodnim sposobnostima, igrao je za velike momčadi u jakim ligama i jedan je od ključnih igrača Hrvatske, stoga mislim da će biti pun pogodak za Tottenham. Posebna je klasa, može igrati na više pozicija i njegova vrijednost za momčad je neprocjenjiv", napisao je bivši igrač "topnika".

Za Arsenal je Merson nastupao od 1985. do 1997., a nije uobičajeno da legende nekog kluba hvale igrače rivala, s obzirom na to da su Arsenal i Tottenham ljuti suparnici u sjevernom Londonu. Omišanin je u Spurse stigao bez odštete, nakon što mu je istekao ugovor s milanskim Interom.

Od ostalih prognoza, Merson smatra kako će Manchester City osvojiti naslov, Harry Kane će biti najbolji strijelac, Kevin de Bruyne igrač sezone, a Fulham će biti ugodno iznenađenje.

Linker
22. rujan 2024 09:30