Jurgen Klopp

 Javier Garcia/shutterstock Editorial/profimedia
O OVOME ĆE SE PRIČATI

Klopp se obrušio na suce: ‘Mogao ga je ubiti, ali već ćete vi naći neku ispriku. Svima na svijetu je to penal‘

Michael Oliver nije pokazao na bijelu točku nakon duela Dokua i Allistera
Piše: SNObjavljeno: 10. ožujak 2024. 20:22

Derbi utakmica 28. kola engleske Premier lige između Liverpoola i Manchester Cityja završila je remijem (1:1), ali još će se dugo pričati o situaciji u sudačkoj nadoknadi u kojoj je Liverpool drastično oštećen.

Naime, Jeremy Doku je u sudačkoj nadoknadi kopačkom po prsima udario Alexisa McAllistera i izgledalo je da će sudac Michael Oliver pokazati na bijelu točku. No, on je ostao nijem baš kao i VAR soba te je sve ostalo na protestima igrača, trenera i navijača Redsa. Televizijska snimka pokazuje kako je Liverpool oštećen (pogledajte je OVDJE), a nakon utakmice Jürgen Klopp nije skrivao ljutnju.

- Ova situacija je na svim djelovima terena 100%-tni prekršaj. To je 100%-tni prekršaj i 100%-tni žutu karton. Jest, udario je loptu, ali može udariti loptu samo zašto što mu je noga bila u tom položaju. Da nije bilo lopte, ubio bi igrača - rekao je Klopp te istaknuo kako je nakon utakmice razgovarao s Oliverom.

- Mislim da treba pričati o ovim stvarima.

Trener Liverpoola pomalo je sarkastično novinaru Sky Sportsa predvidio što će se sada dogoditi.

- Siguran sam da ćete naći ljude koji će reći kako ovo nije kazneni udarac. Zapravo, jeste li vi zaposlili Mikea Deana (bivši nogometni sudac, op.a.)? Čestitam na tom angažmanu, on će sigurno pronaći neki razlog - istaknuo je Klopp te zaključio...

- Ovo je jedanaesterac za sve ljude iz nogometa na svijetu. Ako mislite da nije, onda niste iz svijeta nogometa.

Linker
10. ožujak 2024 20:22