PAUL ELLIS Afp
NIJEMAC NIJE ZADOVOLJAN

Klopp ljut nakon remija protiv Tottenahama: ‘Prije svega, trebali bismo se prestati ponašati kao da je sprovod‘

‘Moj problem nije City protiv Newcastlea, nego što igramo protiv Aston Ville već u utorak‘
Piše: HinaObjavljeno: 08. svibanj 2022. 13:36

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp poručio je svojoj momčadi da se prestane ponašati kao da su prisustvovali sprovodu nakon što je remi (1-1) protiv Tottenhama zadao ozbiljan udarac borbi "Redsa" za naslov prvaka.

Liverpool je s ovim bodom preuzeo vrh ljestvice, sada ima 83 boda, kao i Manchester City, ali uz jedan gol bolju razliku pogodaka. No, City ima susret manje te će u nedjelju imati priliku pobjedom na svom terenu protiv Newcastle Uniteda odvojiti se na tri boda prednosti.

"Prije svega, trebali bismo se prestati ponašati kao da je sprovod. Još uvijek razgovaramo o nogometu i takve stvari se mogu dogoditi. U mom životu su se događale mnogo gore stvari, a ja sam još uvijek ovdje," poručio je njemački stručnjak.

image
PAUL ELLIS Afp

Tottenham, koji se bori za mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, poveo je u 56. minuti kada je Son okončao sjajnu kombinaciju Kanea i Sessegnona, dok je domaćin spasio bod uz veliku dozu sreće kada je udarac Diaza u 74. minuti s više od 25 metara pogodio u blok gostujućeg igrača, promijenio smjer i prevario Llorisa.

"Uz svu individualnu kvalitetu koju imaju i s planom igre koji imaju, bilo je jasno da će biti nevjerojatno teško," kazao je Klopp.

Liverpool već u utorak očekuje gostovanje kod Aston Ville.

"Moj problem nije City protiv Newcastlea, nego što igramo protiv Aston Ville već u utorak. Pripremit ćemo se, pokušat ćemo. Jedina šansa koju imamo je pobijediti u svim nogometnim utakmicama koje igramo," dodao je.

Liverpool, koji je već osvojio Liga kup, ove sezone juri četiri trofeja nakon što se plasirao i u finale FA kupa i Lige prvaka.

Linker
18. travanj 2024 13:52